Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Durul: Marcao transferi pazartesi günü bitiyor

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, 1-0 sona eren Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Durul, Marcao transferi ile ilgili olarak pazartesi günü imzaların atılmasını beklediğini ifade etti.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep

OYUNUMUZU HIZLANDIRMAMIZ LAZIM

Sözlerine 1-0 kaybedilen Karagümrük maçı ve takımın son durumu ile başlayan Durul şu ifadelere yer verdi: Gerede kampımızı noktaladık. Kombinasyonlar, hız, teknik, taktik varyasyonlar deneniyor. Bir eleme daha olacak ve takımın son şablonu oluşacak. Maç zaman zaman hızlı, zaman zaman ise durağan geçti. Pas trafiğinin hızlanması gerekiyor. Rakibimiz genç bir kadroya sahip ve kolektif oyunları daha iyiydi. Bizim de oyunumuzu hızlandırdığımız zaman daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.

MARCAO TAKIMIN YÜZDE YETMİŞİ OLUR

Takımımızda iyi ayaklar var. Teknik olarak iyi bir takım oluşturduk. Hazırlık maçlarındaki skor ölçü değil ancak bizim üzerine koymamız gerekiyor ve dediğim gibi oyunumuzun hızının artması gerekiyor. 1-2 takviyemiz daha olacak. Marcao geldiğinde bizim için avantaj olacak. Transferde sona geldik. Pazartesi günü sonuçlanacak. Kulübü ile de anlaştık, imzasını bekliyoruz. Bir diğer isim Eyyseric olmazsa da alternatiflerimiz var. Marcao geldiğinde takımın yüzde 70’i olur diye düşünüyorum fakat golcülerin olması da size yetmiyor. Kolektif futbolu işin içine dahil etmemiz lazım.