Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Durul: “Şampiyon olacak bir takım kuracağız”

Kocaelispor olağanüstü kongresinde konuşma yapan Başkan Adayı Recep Durul şampiyonluğa oynayan bir takım kuracaklarını ifade etti.

Kocaelispor olağanüstü kongresinde konuşma

Kocaelispor’da Engin Koyun’un başkanlıktan istifası sonrası vekaleten Kocaelispor Başkanlığı’na gelen Recep Durul, olağanüstü kongre kararı almıştı. Bugün gerçekleştiren kongrede Recep Durul tek aday oldu. Kongrenin divan başkanlığını Sinan Üner üstlenirken divan katipliklerini ise Kemal Şeker ve Şenol Çalım gerçekleştirdi.

“İNTİHAL HIRSIZLIKTIR”

Yönetim kurulu Listesini divana sunan Başkan Adayı Recep Durul kürsüye çıkarak konuşma gerçekleştirdi. Durul konuşmasında, “Maçlarda olduğu gibi yaşadığımız meşakkat burada da devam ediyor. Belli bir düzeyde ve kültürde devam etmemiz gerekiyor. Eleştiri yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ancak dozunu ayarlamak gerekiyor. Ayhan Orhan’ın hesaplarda intihal var sözlerine yanıt vermek istiyorum. Matematikte intihal olmaz. İntihal akademik makalelerde olur. İntihal hırsızlıktır. Kendisine bunu açıklamak istedim. Kocaelispor’un başkanlığını yapmak basit bir iş değildir. Fedakarlık, emek ve mücadele ister. Biz Kocaelispor’un askerleri olarak takımı ileri taşımak için her şeyi yapacağız. Nasıl kulüp yöneteceğiz bunları söylemek isterim.

BİZDEN FUTBOLCU İSMİ İSTEMEYİN

Futbolu doğru yönetmek gerekiyor. Takımımızın başında Ertuğrul hocamız var. Transferleri yaparken, mühendisliği Ertuğrul hoca yapacak. Biz de futbol konusunda derinliği olan bir ekip oluşturacağız. Bu transferler açık değil gizlilik içerisinde yapılması gerekiyor. Talip olduğunuz futbolcuları rakipler kapabilir. Basından rica ediyorum bizden futbolcu ismi istemesin. Biz Kocaelispor’un parasını ikiye bölüp harcayacağız. Biz istediğimiz futbolcunun menajeri kimse onunla oturup konuşacağız. Kocaelispor’a en faydalı olan futbolcuları getireceğiz. Her bölgeye en az 2 futbolcu almamız gerekiyor.

KESİNLİKLE ŞAMPİYON TAKIM KURACAĞIZ

Şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. Tahir başkanımızdan bu sözü aldık. Bu yüzden şampiyon takım söylemimiz buradan gelmektedir. Şampiyon takım yerine yarışmacı bir takım kurun diyenler var. Geçen dönem ortada kalalım dedik. Belirsizlik vardı. Ama bir hedef koyarsak nereye gittiğimizi biliriz. Bu yüzden biz kesinlikle şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. Kocaelispor gücünü ve farkını ortaya koyacak. Doğru transfer yönetimle şampiyonluğa ulaşacağız. İnşallah Kocaelisporumuzu hep birlikte yukarı taşıyacağız. Şampiyonluğu Fethiye Caddesine kutlayacağız.

İşte Durul’un kesin listesi!

İddialar asılsız çıktı kongre gerildi!