Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Karatepe: Daha iyiye gideceğiz

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor’un Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Recep Karatepe maçı değerlendirdi.

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor’un Gençlerbirliği’ni

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor’un Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Recep Karatepe maçı değerlendirdi. İlk yarı 1-0 öne geçen ancak ikinci yarıda yedikleri 2 golle maçtan puansız ayrılan Gençlerbirliği’nin teknik direktörü Recep Karatepe ise, “Oyunun ilk bölümü kurguladığımız şekilde devam etti. Deplasman maçında oynanacak oyun neyse onu yerine getirmeye, Gençlerbirliği’ne yakışan oyun sergilemeye çalıştık. Oyun dengeliyken gol atıp öne geçtik. İkinci yarı oyunun daha agresifleşeceğini, daha sertleşeceğini biliyorduk. Ufak tefek hatalarımız oldu. Son dakika golümüz var. Bunun üzerinden oyunu okumamaya çalışıyorum. Genel olarak takımın gidişatından memnunum. Yeni transferlerin uyumuyla birlikte daha iyiye gideceğiz. Bunun sinyallerini takım veriyor. Gönül puan veya puanlarla ayrılmak isterdi. Lig yeni başladı. Süper Lig yolunda daha zamanımız var. Takımıma güveniyorum” sözleriyle karşılaşmayı değerlendirdi.

RECEP KARATEPE (EMRE CAN KORKMAZ – GÖNÜL EFE/KOCAELİ-İHA)
Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor’un Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

“ESPRİ YAPTIM…”

İki hafta önce Beşiktaş ile aynı sahada hazırlık maçı yapmış olmanın maçta avantaj sağlayıp sağlamadığının sorulması üzerine Karatepe, “İki hafta önce bu sahada hazırlık maçı yaptığımız için ‘Kendi evimizde oynuyoruz’ gibi espri ben de yaptım. Çoğu statta zemin sıkıntılıyken Kocaeli takımının sahasını yapanlara teşekkür etmek lazım. Zemin konusunda da, atmosfer konusunda da çok güzel işler yapılmış. Kazanarak gitmek daha iyi olacaktı” yanıtını verdi.