Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Reddedilince eve benzin döktü: O anlar kamerada!

Gebze’de eski kız arkadaşıyla bir araya gelmek isteyen kişi, teklifin reddedilmesi üzerine eski sevgilisinin evine benzin dökerek yaktı.

Gebze'de eski kız arkadaşıyla

Gebze’nin Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde saat 06.50 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, B.U. isimli bir bir kişi eski kız arkadaşı S.K. ile yeniden birlikte olmak istedi. Ancak S.K.’nin bunu kabul etmemesi üzerine sinirlenen B.U. gece saatlerinde S.K.’nin evinin önüne gelerek merdivenin önüne gelip, benzin döktü.

B.U. aniden büyüyen alevlerin arasından koşarak uzaklaştı. Yangını fark eden vatandaşlar ise 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, polis B.U.’yu yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, B.U’nun benzin dökerek evin önünü ateşe verdiği ve alevlerin birden büyüdüğü görülüyor. B.U’nun aniden büyüyen alevlerin arasında kaldığı ve koşarak uzaklaştığı anlar da yer alıyor.

Barışma teklifini reddince evi yakmıştı: “Senin evini yakacağım” diye mesaj atmış!