Regal hangi ülkenin markası, sahibi kim?

Regal hangi ülkenin markası, sahibi kim?

Regal, Türkiye merkezli ve 2002 yılında Zorlu Holding bünyesinde kurulmuş bir markadır. Beyaz eşyaların yanı sıra televizyon, klima, fırın, derin dondurucu, termosifon ve ankastre gibi ürünleri üretmektedir. Ayrıca, Vestel şirketinin bir yan ürünü olarak faaliyet göstermektedir.

Zorlu Grubu'nun stratejik öneme sahip markalarından biri olan Regal, en yeni ve en kaliteli teknolojik beyaz eşyaları ve televizyonları uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturma hedefiyle kurulmuştur. Regal, Vestel'in büyük Ar-Ge kadrosundan güç alarak üretimini Manisa'daki Vestel City fabrikasında gerçekleştirmektedir. Bu fabrika, Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olarak ön plana çıkmaktadır.

Regal, tasarladığı ürünlerde doğa ve tüketici dostu teknolojilere odaklanarak kullanıcı ergonomisini ön planda tutmaktadır. Şirket, şık tasarımları, uygun fiyatları, enerji ve su tasarrufu sağlayan ürünleri ile çevre dostu ve aile ekonomisine destek sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, Regal, Türkiye genelinde konumlanmış güçlü bayi ağı ve servis noktaları aracılığıyla tüketicilere en hızlı ve kaliteli hizmeti sunma amacını taşımaktadır.

Regal, Endüstri 4.0 kapsamında dijitalleşme çalışmalarına öncülük eden firmalardan biri olarak, amacını bütün ürünleri akıllı hale getirerek kullanıcı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak olarak belirlemiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ