Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Reha Muhtar entübe edildi, oğlu poyraz ortadan kayboldu

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar önceki gün Baltalimanın’daki yalısının merdivenlerinden düşerek beyin kanaması geçirdi.Hastaneye kaldırılan Muhtar’ın entübe edildiği ögrenildi.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ile birlikteliklerinden dünyaya gelen ikizleri Mina ve Poyraz’ı velayet tartışması sebebiyle karşılıklı mahkemelik olmuşlardı. Hatta ünlü televizyoncunun kızı Mina’ya şiddet uyguladığı yönündeki iddiaları sebebiyle mahkeme kızlarının anneye vermişti. ikili arasındaki velayet davası Muhtar’ın sık sık yaptığı paylaşımlarla gündem oluyordu. ancak önceki gün Muhtar’ın evde geçirdiği kaza sonrası babasıyla birlikte yaşayan oğlu Poyraz’a ulaşamayan Uğur soluğu polis karakolunda almıştı.

ŞARKICI NİLÜFER’İN KIZI AYŞE NAZ POYRAZ’I ANNESİYLE GÖRÜŞTÜRMEDİ.

Yapılan araştırma sonucunda oğlunun Hastanede olduğunu ancak Reha Muhtar’ın Nilüfer’in ilişki yaşadıkları dönemde evlat edindikleri kızı Ayşe Naz tarafından alıkonulduğunu öğrenmesi Uğuru çileden çıkardı. Ünlü oyuncunun avukatı basın açıklaması yaparak “Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir.

“BASINDAN ÖĞRENDİK”

Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik. Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuş sa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik.
Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık.
Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.” dedi.

NOKTA GAZETESİ’NE ÖZEL AÇIKLAMA

Nokta Gazetesi’nin ulaştığı ünlü oyuncu ‘ Söyleyecek söz bulamıyorum. Oğlum babası yoğun bakımda olduğu için annesi olarak almaya geldim. Ancak hiçbir yetkisi olmadığı halde Ayşe Naz tarafından alıkoyuluyor. Oğlumun beyini yıkıyorlar. Ben annesiyim. benim evladı benim yanımda olmalı. Hukuk olarak başvurumuzu yaptık ‘ diyerek sitemde bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor