REHA MUHTAR KARA HABER GELDİ: Reha Muhtar Öldü Mü? Reha Muhtar Son Durum! Reha Muhtar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Türk halkının severek takip ettiği isimlerden Reha Muhtar flaş açıklama geldi. Bir döneme damgasını vuran haber programlarıyla adından söz ettiren spiker Reha Muhtar sağlık durumu kötüleşti. Hastaneye kaldırılan Reha Muhtar öldü mü merak edildi. İşte Reha Muhtar son durum..

REHA MUHTAR KARA HABER GELDİ: Reha Muhtar Öldü Mü? Reha Muhtar Son Durum! Reha Muhtar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Bir döneme damga vuran ünlü spiker Reha Muhtar entübe edildi. Son günlerde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı gerilim ile adından söz ettiren Reha Muhtar flaş açıklama geldi. Bir dönemin en ünlü anchormanlerinden olan Reha Muhtar hastanelik oldu. Yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırılan Reha Muhtar yoğun bakıma alındı. Peki, Reha Muhtar öldü mü, Peki, Reha Muhtar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Reha Muhtar sağlık durumu..

REHA MUHTAR ÖLDÜ MÜ?

Reha Muhtar gece 01.00 sıralarında İstanbul Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düştü. Yüksekten düşme sonucu ağır yaralanan Reha Muhtar bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Reha Muhtar'ın entübe edildiği ortaya çıktı. Ünlü spiker Reha Muhtar tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

REHA MUHTAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 Temmuz 1959 İstanbul doğumlu televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusu Reha Muhtar 1983 yılında Milliyet gazetesinde muhabir olarak çalışmaya başladı. 1985 yılında Milliyet gazetesinden ayrıldı. Ardından TRT'ye geçti. Yunanistan'da TRT muhabiri olarak tanınan Reha Muhtar Crossfire benzeri Ateş Hattı programını sundu. Kanal D, TRT, Star TV, Show TV kanallarında çalıştı. Akademi Türkiye jürisi olan Reha Muhtar PişşTi, Çapraz Ateş, Çok Farklı, Son Kale adlı programları yayınladı. 1983 yılında kendisi gibi gazeteci Selin Çağlayan ile evlendi. 2008 yılında oyuncu Deniz Uğur ile evlenen Reha Muhtar Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları var.

Kaynak: HABER MERKEZİ