'Reise' 2 hediye vaad etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli mitinginde partililere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın muhalefete yüklendi

'Reise' 2 hediye vaad etti

Yerel seçimlere üç gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi 50’nci ve son mitingini Kocaeli’de gerçekleştiricek. Kocaeli Kongre Merkezinde halta hitap edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz kente giriş yapmadı. Hala mitinge katılım ederken protokol konuşmaları başladı.

"SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Önce söz verirler, yaparız derler. Öyle bir konuşurlar ki gökteki yıldızları bile vadederler. Sonra sorarlar. Ne oldu? Ne yaptınız? Hani şöyle demiştiniz ya, böyle yapacaktınız ya diye sorarlar. Ben bilmiyorum der. Ben hatırlamıyorum der. Ben ben yapmadım der. Yapmayınca yapmadım diyecek tabii. Onlar konuşur, biz yaparız Elhamdülillah. Onlar konuşsunlar. Onlar zannediyorlar ki konuşunca laf üstüne laf koyunca işler bitiyor. Mesela sosyal medyadan, tweet attığınızda Yoldaki karlar küreniyor, kalkıyor zannediyorlar. Efendim biz onu öyle yapmıyoruz ki. Reise birinci hediyemiz coşkulu bir karşılama.

Peki, Reis’e ikinci hediyemiz ne olacak diye sormuştum. 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

'Reise' 2 hediye vaad etti - Resim : 1

'Reise' 2 hediye vaad etti - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ