Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rekabet Kurumu 6 şirketten sözlü savunma alacak

Elektronik perakende ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren altı şirket hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı, 17 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu haberin fotoğrafı yok

Rekabet Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre, Petrofis Akaryakıt Dağıtım Hizmetleri AŞ, THY Opet Havacılık Yakıtları AŞ ve Triple Star Aviation Ltd. firmalarının özel jetlere yakıt tedariki pazarındaki uygulamalarının Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un “Rekabeti Sınırlayıcı Anlaşma, Uyumlu Eylem ve Kararlar” ile “Hakim Durumun Kötüye Kullanılması” maddelerini ihlal edip etmediğinin belirlenmesi amacıyla yürütülen soruşturma, sözlü savunma aşamasına ulaştı.

17 EKİM’DE

Söz konusu savunma toplantısı, 17 Ekim tarihinde saat 10.30’da düzenlenecektir. Ayrıca, Media Markt Turkey Ticaret Limited Şirketi, Teknosa İç ve Dış Ticaret AŞ. ve Vatan Bilgisayar Sanayi ve Ticaret AŞ. şirketlerinin Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu ihlal edip etmediği konusundaki soruşturmanın sözlü savunma toplantısı da 17 Ekim tarihinde saat 14.30’da gerçekleşecektir.