Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Cantürk’ten köpek dehşeti sonrası ilk açıklama! “Olay hepimiz için kaygı vericidir”

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kampüs mevkiinde yaşanan sokak köpeği dehşeti sonrası ilk kez açıklamada bulundu. Cantürk, “Olay hepimiz için kaygı vericidir” dedi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesinde yaşanan köpek dehşeti sonrasında sosyal medya hesabından  yazılı bir açıklamada bulundu. Cantürk, “Üniversitemizde yaşanan talihsiz  kazadan sonra Emre Yurtsever’i ziyaret ettim. Sağlık durumu  hakkında bilgi aldım ve kendisiyle birebir görüştüm.  Emre’nin yakın takibi ve tedavisi hastanemizde devam etmektedir. Çok şükür durumu iyi. Emre’ye ve ailesine geçmiş olsun  dileklerimi iletiyor. Kendisine sağlık dolu bir  iyileşme  süreci diliyorum” İfadelerini kullandı.

YÜKSEK GÜVENLİK STANDARTLARINA RAĞMEN

Yapmış olduğu paylaşımın devamında ise şu  açıklamalarda bulundu “ Kampüsümüzün yanı başında yaşanan   olay hepimiz için kaygı vericisidir. Kampüsün yüksek  güvenlik standartlarına rağmen başıboş köpek sorunu gibi konular, kontrol edilemeyen dış etkenlerdir. Bu noktada, belirtmek isterim ki üniversitemiz  yerel yönetimlerle iş birliği  içinde sorunun çözümüne katkı sağlayacak ve öğrencilerimizin güvenliği için gerekli önlemleri almaya devam edecektir saygılarımla”