Remzi Demirer: Bu olayı fazla sulandırmayın… Bana haksızlık yapıyorsunuz

TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer genel kuruldaki konuşmasında sitemliydi. Üye olmayan antrenörlerin durumu ile ilgili konuştu ve “Bu olayı fazla sulandırmayın… Bana haksızlık yapıyorsunuz” diye konuştu.

Remzi Demirer: Bu olayı fazla sulandırmayın… Bana haksızlık yapıyorsunuz

DERNEĞİMİZİ NASUT KAYALI KURDU

Demirer konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bu sıcak havada kongrenize sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ederim. Antrenörler derneğimizin yeri yoktu ve çanta içinde geziyordu. Rahmetli Nasut Kayalı hocamız derneğimizi kurdu. Ben Yalovaspor’da çalışıyordum, Süha hoca Çorluspor’daydı. Petrol İş Sendikası Başkanı Rıdvan İskender sayesinde sürecimiz başlıyor. Bölge müdürlüğü bize beton alan verdi. Fiziki şartlar dahilinde yerimiz oldu. Kargo ve ilan parasını yönetim olarak cebimizden veriyorduk.

ANTRENÖRLERİMİZE DOKUNUYORUZ

Bu dernekte uzun yıllardır başkanlık yapıyorum. Kimseyi ayırmadan, eşit mesafede, gece gündüz antrenörlerimizin yanlarında oluyoruz. Antrenör kursları açıldı, buradaki arkadaşlarımızın antrenör olmasında katkılar sağladık. İhtiyacı olan herkese dokunmaya çalışıyoruz, dokunuyoruz da. Olumlu tablolarla karşılaşıyoruz. Bunları sponsorlar ve profesyonel liglerde çalışan antrenörlerimiz vasıtası ile hallediyoruz. Bu da bir hizmettir.

HALK EĞİTİM BRANŞLARINA FUTBOLU BİZ EKLETTİK

Antrenörlük ulvi bir meslektir. Aramızda ustalar var. Kişiye dayalı antrenörlük yapılmaz. Antrenör özgür iradesi ile çalışır. Biz kendi mesleğimize, meslektaşımıza sahip çıkmazsak bize kimse destek vermez. Halk Eğitim katkısı ile ilgili şunu söylemek istiyorum. 2008’den beri yapılıyor. Antalya pilot bölgeydi. Çok sayıda branş olmasına rağmen Halk Eğitim’de ilk başlarda futbol yoktu. Ancak Genel Merkez olarak gittik ve oraya futbol branşını da eklettik. Buradan da birçok antrenörümüz faydalanıyor. Demek ki bir şeyler yapmışız.

HIZLANDIRILMIŞ DERKEN…

Bakın değerli arkadaşlar… Kasıtlı bir üye yapmama dururumuz yok. Böyle bir kasıt olsaydı kurs açmazdık. Burada yanlış ve haksız ithamlar var. Genel kurul için “Hızlandırılmış” derken… Bizim genel kurullarımız Haziran’da oluyor. Tüzük tadilatı dolayısı var ve konu ile bir çalışma olması nedeni ile genel merkez bazında antrenör arkadaşlarımızı üye yapamadık.

BİZİM DE İŞİMİZE GELİR

İki antrenörümüzün hastalığını bilmiyorduk, haklarını helal etsinler. Kursu görmüş, diplomasını almamış arkadaşlarımız da var. Kimseye bizim bir kastımız yok arkadaşlar. Şöyle bir şey de var… 1000 üyemiz olsa genel merkez delegemiz artar, bu da bizim işimize gelir. Artık bu konuyu fazla sulandırmamak lazım. Bana haksızlık yapıyorsunuz.

ARISTO: ANLAT Kİ İNSANLAR SENİ TANISIN

Dernekçilik fedakarlık ister. Şikayetçi değiliz. Türkiye’nin her yerinde Kocaeli antrenörleri iyi temsil ediliyor. Ankara’da genel merkezde her zaman bir temsilcimiz vardı. Kamil ağabey, Engin ağabey, Rıdvan ağabey vardı. Şimdi ben varım. En kötü şey insanın kendisini anlatmasıdır. Aristo demiş ki “Anlat ki insanlar seni tanısın” Buradan aktaracaklarım şimdilik bu kadar.