Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Restoranda eski eş cinayeti

Körfez Güney Mahallesinde bulunan bir restoranda meydana gelen olayda bir kadın, yaklaşık 1 ay önce boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Körfez Güney Mahallesinde bulunan

Alınan bilgiye göre Körfez Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan bir restorana arkadaşı ile birlikte yemek yemek için gelen 28 yaşındaki Ajda Yatar, burada oturduğu esnada yaklaşık 1 ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin P. (37) içeri girdi. Eski eşinin masasına gelen Vahyettin P. Üzerindeki tabanca ile eski eşine ateş etti. Kanlar içinde kalan Ajda Yatar yere yığılırken zanlı ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cinayet zanlısı Vahyettin P.’nin Yalova’nın Altınova ilçesinden geldiği eski eşini öldürdükten sonra kaçtığı aracı batı terminali mevkisinde bırakarak ticari taksi ile kayıplara karıştığı belirlendi. Öldürülen Ajda Yatar’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Ajda Yatar’ın babası ise sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri Vahyettin P.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Restoranda eski eşini öldürdü

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Fatih Edirnekapı surlarında Semih
Sıradaki Haber İki kadını canice katletti: İntihar etti!