REYTİNG SONUÇLARI 26 MAYIS PAZAR SORGULAMA EKRANI 2024! Total ve AB'de Pazar Reyting Sonuçları Kim 1. Oldu? Yargı, Survivor, Teşkilat, Kirli Sepeti

26 Mayıs reyting sonuçları araştırması yapan izleyicilerin beklediği liste geldi. 26 Mayıs Pazar listesinde yer alan yapımların başarı oranları ölçüldü. Teşkilat, Kirli Sepeti, Survivor All Star 2024, Yargı final reyting oranları ölçüldü. Peki, 26 Mayıs reyting sıralaması kim birinci oldu? İşte 26 Mayıs TV reyting Total, AB ve ABC+ sonuçları..

REYTİNG SONUÇLARI 26 MAYIS PAZAR SORGULAMA EKRANI 2024! Total ve AB'de Pazar Reyting Sonuçları Kim 1. Oldu? Yargı, Survivor, Teşkilat, Kirli Sepeti

Haftanın 7 günü ekrana gelen yapımlar arasında gün birincisi belli oldu. Televizyon ekranlarına gelen dizi, film, program ve ana haberlerin çok izlenme oranları belli oldu. Bu noktada izleyicilerin gündemi 26 Mayıs Pazar reyting sonuçları oldu. 26 Mayıs Pazar akşamı izleyici karşısına çıkan dizi, film ve programların oranları hem izleyenlerin hem de sosyal medyanın en çok konuştuğu Yargı reyting belli oldu. Peki, 26 Mayıs reyting sonuçları kim birinci oldu? İşte 26 Mayıs TV reyting Total, AB ve ABC+ sonuçları..

26 MAYIS 2024 PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

26 Mayıs Pazar günü ekrana gelen Teşkilat dizisi Total'de reyting listesinin ilk sırasına adını yazdırdı. İkinci sırada Yargı, 3. sırada Survivor All Star yer aldı. AB sıralamasında ise ilk sırada Yargı final bölümü yer aldı. İkinci sırada Teşkilat dizisi, üçüncü sırada ise Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star 2024 programı yer aldı.