Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 25 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 25 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri olmaya devam ediyor. 25 Ekim Çarşamba günü yayınlanan ve büyük ilgi gören yapımların reyting sonuçları da beklenenin üzerindeydi. Özellikle Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Adım Farah, MasterChef All Star, Benim Güzel Ailem gibi yapımların izlenme oranları, yapımların kalitesini yansıttı.

25 Ekim 2023 Reyting Sonuçları Şöyle:

  • Total Kategorisinde;
    1. Kuruluş Osman (ATV)
    2. Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)
    3. Esra Erol'da (ATV)
  • AB Kategorisinde;
    1. Kuruluş Osman
    2. MasterChef Türkiye All Star
    3. Güldür Güldür Show özeti

Geçen Haftanın Öne Çıkan Sonuçları: 18 Ekim Çarşamba gününün sonuçlarına göre Total kategorisinde Kuruluş Osman zirvedeydi. MasterChef Türkiye All Star ikinci, Esra Erol'da ise üçüncü sırada yer aldı. AB kategorisinde liderlik Masterchef Türkiye All Star'ın oldu. İkinci sırayı Selçuk Tepeli ile FOX Ana haber alırken, Kuruluş Osman üçüncü sırayı elde etti. 20+ABC1 kategorisinde ise Masterchef Türkiye All Star birinci, Kuruluş Osman ikinci ve Müge Anlı ile Tatlı Sert ise üçüncü oldu.

Reyting sonuçları, izleyicilerin televizyon tercihlerini ve sektördeki popülerlik sıralamalarını belirleyen önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor. Önümüzdeki günlerde hangi yapımın liderliği ele alacağı merakla bekleniyor.