Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de heyecan

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş, 16. haftanın erteleme maçında Çaykur Rizespor’a konuk olacak. İşte karşılaşma ile ilgili ayrıntılar:

Rizespor – Beşiktaş Maçı Bilgileri:

  • Tarih: 9 Ocak Salı
  • Saat: 20.00
  • Stadyum: Çaykur Didi Stadı

Yayın Bilgileri:

  • Kanal: beIN Sports 1
  • Yayın Saati: 20.00

Beşiktaş, ligde oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet alabildi. Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, ligde 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle toplamda 29 puanla 6. sırada bulunuyor. Çaykur Rizespor ise aynı puana sahip olmalarına rağmen averajla 5. sırada yer alıyor.

Beşiktaş’ta Çaykur Rizespor karşısında 8 futbolcu çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek. Alex-Oxlade Chamberlain’in sakatlığı, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Arthur Masuaku, Omar Colley ve Daniel Amartey’in yanı sıra Vincent Aboubakar’ın ülkesinin milli takım çağrısı ve kadro dışı bırakılan Jean Onana ile Valentin Rosier, sarı kart cezalısı Salih Uçan, Rize deplasmanında görev yapamayacaklar.

Beşiktaş, deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanarak dikkat çekiyor. Yılport Samsunspor’u 2-1 yenen Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Atakaş Hatayspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu zorlu karşılaşma, futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip etmesi bekleniyor.