ROBLOX SON DAKİKA: ROBLOX NE ZAMAN AÇILACAK 2024? Roblox Açılacak Mı?

Roblox son dakika gelişmesi milyonlarca kullanıcının gündemine yerleşti. 27 Ağustos Salı gününün en çok merak edilen maddesi Roblox tekrar açılıp açılmayacağı oldu. Geçtiğimiz haftalarda erişim engeli getirilen Roblox açılacak mı merak edildi. Peki, Roblox ne zaman açılacak 2024? İşte yanıtı..

ROBLOX SON DAKİKA: ROBLOX NE ZAMAN AÇILACAK 2024? Roblox Açılacak Mı?

Roblox açılacak mı merak eden kullanıcılar son durumu mercek altına aldı. Türkiye'de erişim engeli getirilen Roblox son dakika gelişmeleri araştırıldı. 27 Ağustos 2024 Salı gününün en çok araştırılan maddesi olan Roblox erişimi için bilgilendirme yapıldı. David Baszucki ve Erik Cassel tarafından 2004 yılında kurulan Roblox neden kapatıldı sorusunun yanıtı geldi. Peki, Roblox ne zaman açılacak 2024? İşte yanıtı..

ROBLOX NE ZAMAN AÇILACAK 2024?

Roblox Corporation tarafından geliştirilen çevrimiçi oyun platformu Roblox henüz erişime açılmadı. Kullanıcıların oyunları programlamasına ve diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan oyunları oynamasına olanak tanıyan Roblox Türkiye'de henüz açılmadı. Roblox'a erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı henüz net olarak bilinmiyor. Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman açıklamasında Türkiye’de 15 milyon kullanıcısı olan çevrimiçi oyun platformu Roblax’a çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması nedeniyle erişim engeli getirildiği söyleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ