ROCKY RABBİT GÜNLÜK BİLMECE CEVABI 14 AĞUSTOS 2024 ÖĞREN: Rocky Rabbit Enigma! Rocky Rabbit Günlük Kombo Kartları

Telegram oyunları arasında yer alan Rocky Rabbit enigma geldi. 14 Ağustos Çarşamba günü oyuna giriş yapacak olan kullanıcılar için günün şifresi verildi. 3 kombo kartını toplayan oyuncuya ödül yağmuru başladı. İşte Rocky Rabbit bilmece cevabı 14 Ağustos 2024 çözümü..

ROCKY RABBİT GÜNLÜK BİLMECE CEVABI 14 AĞUSTOS 2024 ÖĞREN: Rocky Rabbit Enigma! Rocky Rabbit Günlük Kombo Kartları

Rocky Rabbit oyununda günlük karma cevabını merak eden oyuncular sorgulamaları hızlandırdı. Hamster Kombat ile çok karşılaştırılan oyunlardan Rocky Rabbit Enigma güncellemesi yapıldı. Mesaj kısmında yer alan heyecan verici oyunda Rocky Rabbit günlük kombo kartları belli oldu. Streak Days özelliğiyle her gün tutarlı şekilde giriş yapan kullanıcılara özel ödül fırsatı kaçmaz. İşte Rocky Rabbit bilmece cevabı 14 Ağustos 2024..

ROCKY RABBİT GÜNLÜK BİLMECE CEVABI 14 AĞUSTOS 2024

Rocky Rabbit günlük kombo kartı oyuncuların üç özel kartın doğru kombinasyonunu oluşturmasıyla oluşuyor. Her gün yenilenen günlük bir mücadele olan Rocky Rabbit kartlarının türü oyun dünyasında farklılık gösteriyor. Kombinasyonun her gün değişmesiyle oyunculara yeni ve dinamik mücadele fırsatı sunuluyor. Rocky Rabbit 14 Ağustos günlük kombini şöyle;

ROCKY RABBİT GÜNLÜK BİLMECE CEVABI 14 AĞUSTOS 2024 ÖĞREN: Rocky Rabbit Enigma! Rocky Rabbit Günlük Kombo Kartları - Resim : 1

ROCKY RABBİT ÖDÜLLERİ

Rocky Rabbit ödülleri birbirini takip ediyor. Her oyun günüyle birlikte artıyor. 20. günde olan oyuncu 1 milyon puan (20 çarpı 50.000 puan) kazanıyor. 50. günde olan oyuncunun ödülü 2,5 milyon puana (50 çarpı 50.000 puan) çıkıyor. 100 gün boyunca seriyi sürdürdüğünüzde günde 5 milyon puana kadar ödül kazanabilirsiniz.

Kaynak: Şermin Temur