ROSARIO CENTRAL VS. FORTALEZA CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Rosario Central vs. Fortaleza karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Rosario Central vs. Fortaleza maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

ROSARIO CENTRAL VS. FORTALEZA CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Rosario Central, son maçlarda genel olarak karışık sonuçlar aldı. Haziran ayında Lanús ile 1-1 berabere kalıp, Godoy Cruz’a karşı da 1-1’lik bir skor elde etti. Temmuz ayında Barracas karşısında 0-1 mağlup oldular, ancak Internacional karşısında 1-0 galip geldiler. Sarmiento’yu 4-2 yenip, Internacional ile 1-1 berabere kaldılar. Huracan karşısında 0-1 mağlup olduktan sonra Union’a karşı 1-0 yenildiler. Ağustos ayında Gimnasia’yı 0-1 mağlup edip, Newells’i 1-0 yendiler. Önümüzdeki maçlarda Fortaleza ile karşılaşacaklar, ardından Independiente ve tekrar Fortaleza ile oynayacaklar.

Fortaleza’nın son dönemdeki performansı oldukça güçlü. Haziran sonunda Juventude’yi 2-1 yendiler, ardından Vasco da Gama’ya 2-0 mağlup oldular. Temmuz ayında Fluminense’yi 1-0 mağlup ederken, Flamengo’yu 1-2 yendiler. Vitoria ve Goianiense karşısında 3-1’lik galibiyetler aldılar. Criciuma ile 1-1 berabere kaldılar, Sao Paulo’yu 1-0 mağlup ettiler ve Cruzeiro’yu 1-2 yendiler. Ağustos ayında Criciuma’yı 1-0 yendiler. Rosario Central ile karşılaşacaklar, ardından Bragantino ile maç yapacaklar ve tekrar Rosario Central ile karşılaşacaklar.

Rosario Central’ın son dönemdeki performansı dalgalı. Hem galibiyetler hem de mağlubiyetler aldılar ve özellikle büyük takımlara karşı zorlu maçlar oynadılar. Fortaleza ise son dönemde oldukça formda ve maçlarını genellikle galibiyetle tamamladı. Rosario Central’ın ev sahibi avantajını kullanma şansı olsa da, Fortaleza’nın formda olması ve güçlü performansı, onları bu maçta favori yapıyor. Özellikle Rosario Central’ın son zamanlardaki düşüşü, Fortaleza’nın galip gelme olasılığını artırıyor.

ROSARIO CENTRAL VS. FORTALEZA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Rosario Central vs. Fortaleza maçıyla devam ediyor. Rosario Central vs. Fortaleza 01.00’da yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

Rosario Central:

Jorge Broun, Carlos David, Gonzalo Agustin Sandez, Facundo Mallo Blanco, Mauricio Martinez, Emanuel Coronel, Franco Ibarra, Jonatan Gomez, Jaminton Campaz, Tomas O'Connor, Marco Ruben.

Fortaleza:

Joao Ricardo, Titi, Emanuel Britez, Yago Picachu, Felipe, Benjamin Kuscevic, Matheus Rossetto, Lucas Sasha, Moises Vieira da Veiga, Kervin Mario Andrade Navarro, Renato Kayzer.

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR