Ruben, merhum Erkan Çakır'ın ailesiyle bir araya geldi

Köfte Erkan olarak nam salan Kocaelispor taraftarı Erkan Çakır geçtiğimiz yıl Çorum deplasmanı esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti.

Ruben, merhum Erkan Çakır'ın ailesiyle bir araya geldi

Kocaelispor ile Nueva Chicago kulüpleri arasındaki dostluk ilişkilerini başlatan isim olan, Arjantin’in Başkenti Buenos Aires şehrinde yaşayan radyocu ve spor muhabiri Ruben Aristimuño, Erkan Çakır'ın ailesi ile bir araya geldi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Arjantin’in yeşil siyahlı, Kocaelispor ile dost olan takımı Nueva Chicago'nun taraftarı, radyo yayıncısı ve muhabiri Aristimuno Ruben, geçtiğimiz yıl Kocaelispor'un Çorum Futbol Kulübü ile oynayacağı maç öncesi rahatsızlaşan ve kaldırıldığı hastanede birkaç gün sonra hayatını kaybeden Köfte Erkan lakaplı Erkan Çakır'ı unutmadı. Erkan için yaptığı pankartla gönüllere dokunan Ruben, Arjantin'den uzun süren uçak yolculuğunun ardından Türkiye'ye geldi ve ilk durağı İzmit oldu. Burada çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Arjantinli taraftar merhum Erkan Çakır'ın ailesi ile de buluştu.

AİLE TEŞEKKÜR ETTİ

Arjantinli Ruben Köfte Erkan'ın ailesinin evini ziyaret ederken Arjantin'de imza attıkları bayrağı aileye hediye etti. Merhum Erkan Çakır'ın babası İrfan Çakır ve abisi İlhan Çakır ile tüm aile bireyleri hem ziyaret hem de hediyeden ötürü çok mutlu olurken Ruben'e şükranlarımı sundu.

Ruben, merhum Erkan Çakır'ın ailesiyle bir araya geldi - Resim : 1

Ruben, merhum Erkan Çakır'ın ailesiyle bir araya geldi - Resim : 2 Ruben, merhum Erkan Çakır'ın ailesiyle bir araya geldi - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç