RÜŞTÜ ONUR ATİLLA’DAN ‘BOŞANMAYI BEN İSTEMEDİM’DİYEN ESKİ EŞİNE CEVAP GELDİ! RÜŞTÜ ONUR ATİLLA NEZ OLAYI NEDİR? RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da 10 yıllık evliliğini bitirdikten kısa bir süre sonra şarkıcı Nez ile ilişkiye başlamıştı. Yeni çift, ihanet suçlamalarını reddederken, Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozdu.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA’DAN ‘BOŞANMAYI BEN İSTEMEDİM’DİYEN ESKİ EŞİNE CEVAP GELDİ! RÜŞTÜ ONUR ATİLLA NEZ OLAYI NEDİR? RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Boşandıktan sadece 20 gün sonra şarkıcı Nez ile yeni bir ilişkiye başlayan oyuncu Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız'ın "Boşanmayı ben istemedim. Son ana kadar çabaladım" açıklamasına yanıt verdi.

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınan oyuncu Rüştü Onur Atilla, 2014 yılında nikâh masasına oturduğu ve iki çocuğunun annesi olan Sinem Ayyıldız ile evliliğini kısa bir süre önce sonlandırdı. Boşanmanın üzerinden sadece 20 gün geçtikten sonra şarkıcı Nez ile yeni bir ilişkiye başladığını duyuran Atilla, bir mekan çıkışında sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

Atilla, "Nez'le iki yıldır sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz. Mayıs ayında tanıştık, ancak dava tarihi belirlenmiş ve boşanma süreci başlamıştı" diyerek, ihanet iddialarını yalanladı.

Bu olayların ardından eski eşi Sinem Ayyıldız, "Boşanmayı ben istemedim. Son ana kadar evliliğimizi kurtarmaya çalıştım. Ancak karşımdaki kişi çok kırıcı davranıyordu. Her şey 5 ay içinde gelişti. O, hak ettiği muameleyi görüyor. Durum zaten yeterince kötü. Kendimi toparlamam gerekiyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

‘SUÇLAMALAR DEVAM EDERSE YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM’

Ünlü oyuncu, eşinin açıklamalarına yanıt verdi. Rüştü Onur Atilla, Instagram hesabında yayımladığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Sinem Ayyıldız, hayatımdaki en kıymetli iki varlığın, çocuklarımın annesidir. Kendisi hakkında burada konuşmak istemem. Bana yöneltilen suçlamalara yanıt vermem. Zamanla daha anlayışlı olacağını umuyorum. Eğer asılsız suçlamalar devam ederse, yargı önünde haklarımı savunacağım ve adalete güveniyorum. Umarım buna gerek kalmaz."

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Rüştü Onur Atilla, Türk oyuncu ve komedyendir. 22 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olan Atilla, özellikle "Güldür Güldür Show" adlı televizyon programında canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınmıştır.

Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlayan Rüştü Onur Atilla, kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış ve ardından televizyon projelerinde yer almıştır. Hem oyunculuğu hem de komedi yetenekleriyle geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Atilla, 2014 yılında Sinem Ayyıldız ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştur. Ancak, kısa bir süre önce evliliklerini sonlandırmışlardır. Boşanmasının ardından şarkıcı Nez ile ilişki yaşamaya başlamıştır.

Kaynak: Müjde Melek Şahin