Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ryan Mendes: Bu yolcukta takımıma yardımcı olmak istiyorum

Kocaelispor’un yeni transferlerinden Ryan Mendes ilk açıklamalarını yaptı. Başarılı kanat oyuncusu “Bu yolcukta takımıma yardımcı olmak istiyorum” diye konuştu.

Kocaelispor’un yeni transferlerinden Ryan

Kocaelispor forması ile başarılı olmak istediğini ifade eden Mendes şu şekilde konuştu: Burada olduğum için çok mutluyum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Kocaelispor, Türkiye’nin büyük kulüplerinden birisi ve iyi de bir takımımız var. Taraftarımız çok iyi. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapan birisiyim ve bu yolculukta da takımıma yardımcı olup, kulübümüzün başarılı olması için çabalayacağım.

HEP BERABER ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ

Çok iyi bir oyuncu grubu ile karşılaştım. Sürekli çok çalışmak ve her zaman daha fazlasını yapmak isteyen bir grupla bir aradayız. Takım arkadaşlarımla beraber çalışmaktan keyif alıyorum. Şu ana kadar gördüğüm kadarı ile teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam çok iyi birisi. Herkese saygılı bir şekilde yaklaşıyor. Biz de ona aynı şekilde karşılık veriyoruz. Hep beraber üst lige çıkacağız. Kocaelispor, büyük taraftarıyla Süper Lig’de olmayı hak eden bir kulüp. Taraftarımız şundan emin olsun… Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız.