Saadet Partisi Kocaeli adaylarını açıklayacak!

Saadet Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri için Kocaeli'de Başiskele adayı Zafer Mutlu’yu açıklamıştı. Bugün 19.30'da yapılacak olan il divan toplantısında kesinleşen diğer ilçeler de duyurulacak.

Saadet Partisi Kocaeli adaylarını açıklayacak!

Saadet Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Kocaeli'de şimdiye kadar Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu’yu duyurmuştu. Saadet Partisi’nin aday tanıtımı yapacağı il divan toplantısı bugün saat 19.30’da İzmit Dernekler Yerleşkesi Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dün Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın konuyla ilgili yaptığı paylaşımda adayları açıklayacaklarını duyurmuştu.

ADAYLARIMIZI KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın “Kesinleşen adaylarımızı bir daha geri çekmemek üzere açıklıyoruz. Süreci olgunlaşan birkaç ilçemiz için adaylarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Karamürsel’de de büyük aşama kaydettik.

İZMİT VE BÜYÜKŞEHİR İÇİN ERKEN

Diğer partilerle diyaloğumuzu sürdürüyoruz. Büyükşehir ve İzmit adayımızı belirlemek için henüz erken. Tüm muhalefet partileri gibi bizde yozlaşmış AK Parti belediyeciliğinden kurtulmak için uğraşıyoruz. Seçimlere yaklaştığımız her gün sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor” dedi.

İL DİVAN TOPLANTISI BUGÜN 19.30'DA

Saadet Partisi’nin aday tanıtımı yapacağı il divan toplantısı yarın saat 19.30’da İzmit Dernekler Yerleşkesi Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu toplantıda oldukça kritik olan Karamürsel adayının açıklanıp açıklanmayacağı da merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ