Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’den acı haber geldi. Maalesef Bitmez, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, iki gün önce TBMM meclis kürsüsünde yaptığı konuşma esnasında kalp krizi geçirerek yere yığılmıştı. İki gündür Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi gören Bitmez’in genel sağlık durumu dün itibarı ile kötüye gitmeye başladı. Ve acı ölüm bugün saat 11:50 civarında gerçekleşti. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, hayata gözlerini yumdu.

BAKAN KOCA DUYURDU

Acı haberi duyuran isim ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. Dakikalar önce açıklama yapan Fahrettin Koca, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizde iki gün önce rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanemize getirilen Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Hasan Bitmez’in genel durumu dün geceden itibaren bozulmaya başlamıştı. Bugün yoğun bakım servisinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 11:50 gibi vefat etti. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” cümleleriyle acı haberi duyurdu.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN TAZİYE MESAJI

“Her zaman samimiyetine, gayretine ve fedakarlığına şahitlik ettiğimiz Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimiz Hakk’a yürüdü. Dava adamına yaraşır bir hayat sürdüğüne ve “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.” Hadis-i şerifi sırrınca ölümüne hepimiz şahidiz! Ailesinin, camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun! Hasan kardeşimizin mekanı cennet, makamı âli olsun.”

CENAZESİ YARIN 

Bugün saat 16:00’da mecliste yapılacak tören ardından, yarın cuma namazına müteakip İstanbul Fatih Camii’nde kılınıp, Merkezefendi’ye defnedilecek.

HASAN BİTMEZ KİMDİR?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM kürsüsünde konuşma yaptığı sırada baygınlık geçirdi. Hasan Bitmez 1969 yılında Giresun’un Alucra ilçesinde doğdu. El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesinde eğitim gördü. GİLMDER [Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği]’in kuruculuğunu ve bir dönem başkanlığını yaptı. Milli Gençlik Vakfının çeşitli kademelerinde görevlerde bulunduktan sonra 1999-2004 yılları arasında Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2000 Yılında Anadolu Gençlik Dergisini kurdu ve derginin Genel yayın yönetmenliğini yaptı. 2006-2010 yıllarında arasında IIFSO [International Islamic Federation of Student Organizations] Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2010-2014 yılları arasında Şura Meclisi Başkanlığı görevlerini yaptı. 2008-2010 yılları arasında yine kurucuları arasında yer aldığı IYFO [International Youth Form]’nun Genel Başkanlık görevini üstlendi. ESAM [Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi] Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi’dir. İSBAM-İslam Biriğliği Araştırmaları Merkezi Başkanıdır. Halen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanıdır. Evli ve bir çocuk babası olan Bitmez, Arapça ve İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…