Sacide Çalışkan "İl başkanı batı yakasından çıkacak"

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, eleştirilere cevap vererek “Yanımızda değildiniz üzgünüm. Bizim artık batı yakasını görmemiz gerekiyor. Gebze il olmadan sorunlar çözülmez." dedi.

Sacide Çalışkan "İl başkanı batı yakasından çıkacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

"YARA ALDIK"

Toplantıda il yönetimini eleştirilerde bulunan Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, “İl yönetimine eleştirilerde bulunacağım. Keşke bu toplantı üyelere açık basına kapalı olsaydı. Bu tür olayların yaşanacağını bilmemiz lazımdı. Her birimiz geçirdiğimi süreçte yara aldık. Konuşmamız lazım. Konuşsam olmuyor, partime zarar vermek istemem. Konuşmasam gönlüm el vermiyor. .

ARTIK BATI YAKASINI GÖRMEMİZ GEREKİYOR"

Üzerime aldığım vazifenin hangisini ‘mış’ gibi yaptım. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama kaybettik. Kazanan belediye başkanlarımız bize umut ışığı oldu. Ama birliğe ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Seçimi kaybetmemiz için elinden geleni yapanlar kürsüde konuşuyor ya içim yanıyor. Yanımızda değildiniz üzgünüm. Bizim artık batı yakasını görmemiz gerekiyor. Gebze il olmadan sorunlar çözülmez. Gebze’yi il yapamadık ama artık Kocaeli’nin il başkanı batı yakasından çıkacak. Bu yüzden Büyükşehir’i de alamıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Gamze Karaaslan