Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den 10 milyon TL’lik reklam anlaşması! Kimse bu kadarını kazanmamıştı! Meğer…

Yeni reklam anlaşması yapan Cansu Dere’nin ne kadar kazanacağı netleşti. Gelen rakam, dudak uçuklatacak türden. İşte Cansu Dere’nin reklam anlaşmasına ilişkin detaylar…

Yeni reklam anlaşması yapan

Ekranların ünlü yüzü Cansu Dere’den yeni bir haber geldi. Ünlü oyuncu, son olarak Sadakatsiz dizisinde oynamıştı. Kanal D’nin fenomen dizisinde Cansu Dere, Asya karakterini canlandırmıştı. Bu rolüyle beğenilen Cansu Dere, bu kez reklam anlaşması yaptı. Cansu Dere’nin reklamdan kazanacağı miktar belli oldu.

Cansu Dere, son olarak rol aldığı Sadakatsiz dizisiyle çok konuşuldu. Ünlü isim bu rolüyle birçok ödülü de hanesine yazdırdı. Reklamları da artan Cansu Dere, bu reklamlara yenisini daha ekledi. Cansu Dere’nin yeni anlaşmasının ne kadar kazandıracağı ise, herkesi şaşırttı.

2018 yapımı Şahsiyet dizisinde Nevra olan Dere, yeni anlaşma yaptı. Rol aldığı diziler ile beğenilen Cansu Dere, reklam hazırlığına başladı. Sete girecek olan ünlü oyuncu, kazanacağı meblağ ile dudak uçuklatacak. İşte Cansu Dere’nin reklam anlaşmasına ilişkin detaylar…

CANSU DERE’NİN YENİ PROJESİ BİR REKLAM FİLMİ

Sadakatsiz dizisinin ardından Cansu Dere ekranlardan uzaklaşmıştı. Yeni proje hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Cansu Dere, bu kez bir reklam filmiyle seyirci karşısında olacak. İyi bir ücrete anlaşan ünlü oyuncunun istediği rakam öğrenildi. Bu rakam hemen sosyal medyanın da diline düştü.

İddialara göre, Cansu Dere büyük bir anlaşmaya imza attı. Bir kozmetik markası ile anlaşan ünlü oyuncu, hazırlığa başladı. Reklam yüzü olacak olan Cansu Dere’nin kazanacağı miktar öğrenildi. İddialar, Cansu Dere’nin 10 milyon TL’ye anlaştığını söylüyor. Bu rakam, Cansu Dere’nin hayranlarının ağzını açık bırakacak türden.

CANSU DERE, EKRANLARA HER AN DÖNEBİLİR

Sıla dizisiyle ünlenen Cansu Dere, Ezel dizisi ile hafızalara kazınmıştı. Podyumlarda da yer alan güzel oyuncu, kariyerine sunuculuk ile başladı. Ekranların güzel ismi, bir süre önce dizi setlerine ara verdi. Ekranlara döneceği konuşulan Cansu Dere, kendisine gelen dizi projelerini değerlendiriyor.

Ünlü isim son olarak Sadakatsiz dizisinde yer almıştı. Final sonrası dizi setlerine ara veren Dere, dijital yapımlara yöneldi. Cansu Dere, bugüne dek birçok projede boy gösterdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

43 yaşındaki tanınmış makyaj sanatçısı
Sıradaki Haber Makyaj dünyasının bilinen ismi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti