Sadi Özbağ: "Projeleri halk toplantılarında belirleyeceğim"

AK Partiden Karamürsel Belediye Başkan aday adayı olan Sadi Özbağ, projelerini halk toplantılarında belirleyeceğini ifade etti.

Sadi Özbağ: "Projeleri halk toplantılarında belirleyeceğim"

AK Partiden Karamürsel Belediye Başkan aday adayı olan Sadi Özbağ, projelerini halk toplantılarında belirleyeceğini ifade etti.

Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketlendi. Partiler çalışmalarını sürdürürken aday adayları ise kendilerini göstermeye başladı. Yerel seçimlerin en heyecanlı ve çekişmeli geçtiği illerden Kocaeli’de birçok aday adayı belediye başkanı olmak için ilk adımını attı. Aday adayları artık heyecanla adayların açıklanmasını bekliyor. Seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan aday adaylarının seçim heyecanına ortak oluyoruz. Nokta Gazetesi’ne konuşan aday adayları aday adaylığı süreçlerini değerlendi.

“HER ADAY ADAYI GÜZEL”

Seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerden olan Karamürsel Belediyesine de talipliler var. AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan Sadi Özbağ aday adaylığı süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esnafları ziyaret ediyoruz, Köylere ziyaret yapıyoruz, pazarları dolaşıyoruz. STK’ları dolaşıyoruz. Kulüpleri maçlarında yalnız bırakmıyoruz. Gençler ile bir araya geliyoruz. İnsanımız çoğu ile zaten tanışıyoruz. Her aday adayı güzel. Diğer arkadaşlar da iyi arkadaşlar. Biz daha iyisini yapacağız iddiası ile yola çıktık.

“ADAYI HEPİMİZ KABULLENECEĞİZ”

Biz Karamürsel için için en hayırlısı olacağına inanıyoruz. Adaylığımın açıklaması durumunda hepimizin kabulleneceğini ve seçim sürecine canla başla katılacağını düşünüyorum. Gençler ve kadınlar üzerine projelerimiz var. Kadınlarımı ve gençlerimizin sosyal hayatı üzerine düşüncelerimiz var. Tarihi bir yer, doğası çok güzel. Burayı cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Köylerimizi üretim merkezi haline getirmek istiyoruz. Genel yaklaşımımız halkın ihtiyaçların karşılanacağı projeler. Halkın temel ihtiyaçları karşılayacak şekilde yapılacak. Bunları halka sorarak halk toplantılarında kararlaştırmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ