Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sadık Yılmaz: Kartepeliler CHP’ye cevabını…

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz yaptığı açıklama ile CHP Kartepe İlçe Örgütünü hedef aldı

AK Parti Kartepe İlçe

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler birbirine yüklenmeye devam ediyor. CHP’nin Kartepe’de AK Parti’yi hedef alan açıklamasının ardından AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’dan yanıt geldi.

CHP İLÇE BAŞKANI DİLİNE DOLAMIŞ

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“CHP İlçe Başkanının, Ak Parti ve Cumhur İttifakı seçim afişlerine ilişkin haksız açıklamasını hayretle okuduk.
Kartepe’de YSK kararlarına uymayan, görüntü kirliliği yaratan, artık israf boyutuna varan, vatandaşın ve kamunun mülküne tecavüz eden CHP afişleri yeterince dikkat çekmemiş olacak ki; kira sözleşmesi ile kiraladığımız, iskanı olan bir taşınmaz üzerinde nizama uygun yapılan afiş çalışmamızı CHP ilçe başkanı diline dolamıştır.

KANUN MU DEĞİŞTİ?

Geçtiğimiz dönemde ittifak ortakları olan İYİ Parti’nin aynı taşınmaz üzerindeki afişi propaganda dönemi boyunca asılı kalmıştır. Geçtiğimiz seçimde her şey kanuna uygun iken 2024 seçimlerinde Kanun mu değişmiştir ? Geçtiğimiz günlerde seçim beyannamemiz üzerinden de bir algı yapılmaya çalışılmıştır. Okuduğunu anlamayan, anladığını yanlış aktaran, yalan siyaseti üzerine kurulu CHP siyaseti Kartepe’de ses getirmediği için ikidir Ak Parti’nin seçim çalışması, Ak Parti’nin beyannamesi üzerinden gürültü çıkarmaya çalışmaktadır.

İTİRAZ ETTİK

Vatandaşın önüne proje koyamayanlar, kirli siyaset güderek “ en azından bir meclis üyesi kazanırız “ umuduyla bunları yapsa da Kartepeli hemşehrilerimiz gerekli cevabı bunlara sandıkta verecektir.
İlçe seçim kurulunun herhangi bir inceleme yapmaksızın sadece fotoğraf üzerinden verdiği karara ise İl Seçim Kurulu nezdinde itiraz da şahsım tarafından bugün yapılmış ve tarafımca teslim edilmiştir. Yapılan itirazlar görüşülüp nihai karar verildikten sonra gereğinin tarafımızca yapılacağından şüphe duyulmaması gerektiğini beyan ederiz. Kamuoyuna Saygılarımızla Duyurulur.”