Safir 22 Bölüm İzle FULL KESİNTİSİZ! ATV Safir Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça! Safir 22. Bölümü Canlı İzle

Pazartesi akşamlarının sevilen yapımı Safir yeni bölüm geldi. 29 Ocak Pazartesi günü yayınlanan Safir 22. bölüme, "Böyle bir an bile olsa eskisi gibi olduğumuzu düşünüp kendimi kandırmak istiyorum" sözü damga vurdu. Safir dizisinde dimdik ayakta durma vakti geldi. İşte Safir 22 bölüm izle linki..

Safir son bölüm ardından merakla beklenen Safir 22 bölüm izle ekranı geldi. Milyonların seyre daldığı ATV Safir 22 bölüm izle ekranında neler yaşanacak merak eden izleyiciye, “Şimdi yıkılma vakti değil, dimdik ayakta durma vakti!” mesajı geldi. Başrollerini Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, İlhan Şen, Özge Yağız gibi isimlerin paylaştığı Safir dizisinde Yaman umudunu yitirmedi. Pazartesi günlerinin sevilen dizisinde yaşanacakları merak eden izleyiciye Ateş, Yaman'ın cinayet itirafının ardından allak bullak oldu. Bekir ona yeni bir anlaşma teklif etti. Yaman'ı korumak için bu teklife tamam diyen Ateş'in Vural'ın karşısına geçtiğinde atacağı adım ne olacak merak konusu oldu. Ateş, Güneş'e karşı duygularını dile getirdi ancak Güneş'in yanına gelen sürpriz isim Güneş'in bu ilişkiyi sorgulamasına neden olacak sözler söyledi. İşte Safir 22 bölüm izle ekranı..

SAFİR 22 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SAFİR 22 BÖLÜM FULL İZLE

ATV Safir izle araştırması yapan izleyicilere yeni bölüm geldi. 29 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanan Safir 22 bölüm izle ekranında Ateş, Yaman'ın cinayet itirafının ardından allak bullak oldu. Bekir ona yeni bir anlaşma teklif etti. Yaman'ı korumak için bu teklife tamam diyen Ateş'in Vural'ın karşısına geçtiğinde atacağı adım ne olacak merak edildi. Feraye son günlerde Yaman'ın üstüne fazla gittiğini düşünüp geri adım attı. İkili yeniden sıcacık aşk dolu anlar yaşamaya başladı. Bekir'den alacağı kanıtlar sayesinde Aleyna'dan kurtulacağını düşünen Yaman, Feraye'ye kavuşmak için iyice umutlandı. Tüm bunlar olurken Feraye'nin yanına gelen bir isim onu hayatının en büyük açmazlarından birine sürükledi. Feraye daha bu şoku atlatamamışken Ateş onu boşanma davasıyla ilgili görüşmeye çağırdı. Ancak Feraye oraya gittiğinde Ateş'ten duyduğu sözler karşısında adeta şoke oldu. Peki bu ani buluşmadan Yaman haberdar olacak mı yeni bölümde göreceğiz. Tüm bunlar ve daha fazlası Safir yeni bölümde..

Safir 22 Bölüm İzle FULL KESİNTİSİZ! ATV Safir Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça! Safir 22. Bölümü Canlı İzle - Resim : 1

SAFİR DİZİ OYUNCULARI

Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, İlhan Şen, Özge Yağız, Can Remzi Ergen, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur

Benzer Videolar