Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Safir 6 Bölüm Full İzle! Safir Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Safir yeni bölüm araştırması başladı. Feraye, Ateş ve Yaman üçlüsünün neler yaşayacağını merak eden seyirciler Safir 6. bölüm mercek altına aldı. Ateş, Feraye’yi bıraktığı zor durumdan ötürü Yaman’a kızıp, Feraye’nin yanında durdu. İşte Safir 6. bölüm full izleme ekranı..

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi

ATV’nin sevilen yapımları arasında yer alan Safir dizisi yeni bölümleriyle devam ediyor. Her pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanan Safir dizisinde yaşanacaklar merak ediliyor. Feraye’nin kendisini abisi Ateş’le aldattığını zanneden Yaman, Feraye’ye hayatı zehir etmeye yemin ediyor. Ateş, Feraye’yi bıraktığı zor durumdan ötürü Yaman’a kızıp, Feraye’nin yanında duruyor. Feraye herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp gidebilecek mi merak ediliyor. Tüm bunların yaşandığı Safir dizisinin 6. bölüm full izleme ekranı haberimizde..

SAFİR 6. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAFİR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş, Feraye’yi bıraktığı zor durumdan ötürü Yaman’a kızıp, Feraye’nin yanında durur. O bilmesi gereken her şeyi zaten biliyordur. Ve Yaman’a rağmen kına gerçekleşir. Kına gecesinin sonunda Bade, Feraye’yle Ateş’in konuşmalarını duyar ve bebek mevzusunu öğrenir. Ateş, Bade’nin duyduğunu son anda fark eder. Şimdi ne olacaktır? Bu büyük sırra ortak olan Bade ne yapacaktır? Yaman’ın psikolojik şiddetine dayanamaz hale gelen Feraye kınadan sonra bir de Gülfem’in ezici konuşmasına maruz kalınca kaçıp kurtulmak ister ama nasıl yapacağını bilmiyordur. Hazal bir çözüm yolu bulur. Feraye herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp gidebilecek midir?

SAFİR 5. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Feraye’nin kendisini abisi Ateş’le aldattığını zanneden Yaman, Feraye’ye hayatı zehir etmeye yemin eder. Yaman’ın ardı arkası kesilmeyen hamleleriyle Feraye iyice zor durumda kalır. Bu arada hızlı bir biçimde düğün hazırlıklarına başlanır. Ömer her şeyin adetlere uygun olmasını ister, önce kına olacaktır. Feraye’yi kabullenemeyen Gülfem’in ise bu işi bozmak için başka planları vardır. Bora cephesinde de sular durulmaz. Şüphelerinden kurtulamayan Vural oğluna gerçekte ne olduğunu öğrenebilmek için yeni bir adım atacaktır.

SAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

İlhan Şen

Özge Yağız

Burak Berkay Akgül

İpek Tuzcuoğlu

Erkan Bektaş

Müfit Kayacan

Nur Yazar

Can Bartu Arslan

Gizem Sevim

Münir Can Cindoruk

Serdar Bordanacı

Sevda Baş

SAFİR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık
Sıradaki Haber Sandık Kokusu Ayça Kim? Nesrin Cavadzade Kimdir, Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Oynadı?