Safir Dizisi Büyük Deprem Başladı: Safir Güneş Bileti Kesildi! Gizem Karaca Toplandı Gidiyor! Meğer..

Pazartesi günlerinin sevilen yapımı ekrana gelen Safir dizisinde meraklı gözler Güneş'e çevrildi. Gizem Karaca'nın hayat verdiği Safir dizisi seveler yeni bölümle birlikte Güneş rolünün akıbetini merak etti. Beklenen açıklama geldi. Peki, Safir Güneş diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Safir Dizisi Büyük Deprem Başladı: Safir Güneş Bileti Kesildi! Gizem Karaca Toplandı Gidiyor! Meğer..

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın paylaştığı Safir dizisinde deprem başladı. Ayrılık iddialarının gündeme geldiği Safir dizisinde rota Güneş karakterine çevrildi. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşulmaya başladı. Peki, Safir Güneş diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler..

SAFİR DİZİSİ GÜNEŞ DİZİDEN AYRILDI MI? GİZEM KARACA DİZİDEN AYRILDI MI?

Safir dizisinde Güneş rolüne bürünen Gizem Karaca'nın yapımdan ayrılma kararı aldığı söylenmeye başladı. Safir yeni bölümde Ömer ve Şermin için düzenlenen yemek davetine el ele katılan Feraye ve Ateş, geceye damgasını vurdu. Yaman bu görüntüye dayanamadı. Feraye'yi evlilik oyunu oynamayan zorlaşan Ateş rotayı Güneş'e çevirdi. Feraye'nin Ateş'e tamamen boyun eğmek ve Yaman'dan vazgeçmek gibi bir niyeti olmayınca Güneş planı devreye girdi. Reyting yarışında düşüşe geçen Safir dizisinde Güneş rolüne hayat veren Gizem Karaca'nın ayrılacağı gündeme geldi.

Safir Dizisi Büyük Deprem Başladı: Safir Güneş Bileti Kesildi! Gizem Karaca Toplandı Gidiyor! Meğer.. - Resim : 1

GİZEM KARACA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğan Gizem Karaca, Amerika Florida'da büyüdü. 13 okul değiştiren Gizem Karaca, Türkiye'de başladığı ilkokula New York'da devam etti. Lise eğitimini İstanbul'da alan Gizem Karaca, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Uğurkan Erez ajansı ile güzellik yarışmasına giren Gizem Karaca, kariyerine Muhteşem Yüzyıl adlı dizi ile başladı. Dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alan oyuncu 2011 Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. oldu. 2012 yılında ekrana gelen Eve Düşen Yıldırım dizisinde başrol oynayan Gizem Karaca, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu adlı dizisi ile ününe ün kattı. Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü gibi yapımlarda yer alan Gizem Karaca yeni adresi Safir dizisi oldu.

GİZEM KARACA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN