SAFİYE SOYMAN OĞLU HARUN AKARÖZ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU! Harun Akaröz Neden Öldü? Safiye Soyman'ın Oğlunun Hastalığı Ne?

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın 25 yıldır yatağa mahkum olan oğlu Harun Akaröz acı haber geldi. Milyonlarca hayranı olan Safiye Soyman'ın anne yüreği evlat acısıyla dağlandı. Peki, Safiye Soyman oğlu Harun hastalığı ne? Safiye Soyman oğlu Harun Akaröz neden öldü? İşte yanıtı..

SAFİYE SOYMAN OĞLU HARUN AKARÖZ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU! Harun Akaröz Neden Öldü? Safiye Soyman'ın Oğlunun Hastalığı Ne?

Safiye Soyman oğlu Harun hastalığı merak konusu oldu. Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın 25 yıldır yatağa mahkum olan oğlu Harun Akaröz vefat etti. Safiye Soyman'ın acısını paylaşan hayranları ünlü sanatçıya taziye mesajları atmaya başladı. Safiye Soyman hayat arkadaşı Faik Öztürk, "Maalesef Harun'u kaybettik çok üzgünüz" diye konuştu. Peki, Safiye Soyman oğlu Harun hastalığı ne? Safiye Soyman oğlu Harun Akaröz neden öldü? İşte yanıtı..

SAFİYE SOYMAN OĞLU HARUN AKARÖZ HASTALIĞI

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz 1999 yılınca ciddi bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisi konuldu. Hastalığı hızla ilerleyen Harun Akaröz yatağa mahkum kaldı. Oğluna bebekler gibi bakan ünlü sanatçı Safiye Soyman bütün hayatını çocuklarına adadı. "Harun'un geleceği garanti altında" diyerek oğluna güzel bir gelecek hazırladığını açıklayan Safiye Soyman evlat acısıyla sınandı. 27 Temmuz Cumartesi günü Harun Akaröz acı haber geldi.

SAFİYE SOYMAN OĞLU HARUN AKARÖZ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU! Harun Akaröz Neden Öldü? Safiye Soyman'ın Oğlunun Hastalığı Ne? - Resim : 1

SAFİYE SOYMAN OĞLU HARUN AKARÖZ BABASI KİM?

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın el bebek gül bebek büyüttüğü oğlu Harun Akaröz MS hastalığı nedeniyle son nefesini verdi. 1961 yılında Bolu'daki Akpınar Mahallesi'nde bir gecekonduda dünyaya gelen Safiye Soyman henüz çocuk yaşta görücü usulüyle evlendiği Ziya Akaröz ile 15 yıl evli kaldı. Bu evlilikten Ümran adında bir kızı ve Harun adında bir oğlu olan Safiye Soyman oğlu Harun 24 yıl önce MS teşhisi konuldu. Safiye Soyman ile Ziya Akaröz 1985 yılında boşandı.

Kaynak: Şermin Temur