Sagiv Jehezkel serbest bırakıldı mı? Sagiv Jehezkel olayı nedir? Jehezkel sınır dışı mı edildi?

Sagiv Jehezkel serbest bırakıldı mı? Sagiv Jehezkel olayı nedir? Jehezkel sınır dışı mı edildi?

Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel'in Trabzonspor maçında attığı golün ardından gözaltına alınması futbol gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar:

Antalyaspor- Trabzonspor maçında dün akşam attığı gol sonrasında el bileğindeki yazıyla dikkat çeken Sagiv Jehezkel, İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonları simgeleyen bir tarih olan 7 Ekim 2023'e atıfta bulunmuştu. Ayrıca, elindeki Davut yıldızı sembolü de dikkat çekmişti. Bu durumun ardından Jehezkel, gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınma sebepleri ve serbest bırakılma durumu merak konusu oldu. Yaşanan gelişmeler doğrultusunda İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Jehezkel ile ilgili son olarak sınır dışı edilme kararı çıktı.

Sagiv Jehezkel'in attığı gol sonrasında sergilediği davranış ve taşıdığı semboller nedeniyle gözaltına alınması, futbol sahalarında siyasi mesajların tartışmalara neden olabileceği bir konuyu gündeme getirdi. Olayın detayları ve gelişmeler futbol kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ