Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAĞLAM oynadık, ÇİÇEK açtık, Pendik’i devirdik! “2-0”

Kocaelispor sezon öncesi son ciddi hazırlık maçında Süper Lig takımlarından Pendikspor’u konuk etti. Yeşil siyahlılar mücadeleyi Atabey Çiçek’in golleri ile 2-0 kazandı. 

Kocaelispor sezon öncesi son

Maça Kocaelispor oldukça istekli ve bilinçli başladı. Özellikle merkezde rakibi çok iyi kilitleyen ekibimiz 15. dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Daniel Candeias topu Mehmet Yılmaz’a bıraktı, son çizgiye inen Mehmet’in pasında uzak noktaya süzülen topu Atabey Çiçek filelere gönderdi. 

MANİSA MAÇI ÖNCESİ GÜVEN VERDİ

Golden sonra da özellikle savunma hattı hayli iyi duran Kocaelispor’da yeni transfer Yusuf Abdioğlu dikkat çekti. Takımın yeni transferi Yusuf, Emeka Eze ile adeta boğuştu. Yeşil siyahlılar 33’te şiir gibi bir golle farkı 2’ye çıkardı. Organize gelişen Kocaelispor atağında sağ kanatta topu alan Mesut Can Tunalı ölçtü, biçti, ortasını yaptı. İlk golün sahibi Atabey Çiçek nefis bir kafa vuruşu sonrasında Burak Öğür’ü ikinci kez avladı. (2-0) Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor, 12 Ağustos Cumartesi günkü Manisa FK maçı öncesi güven verdi.