Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi hangi tarihte? 2023 Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı sonuçları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi hangi tarihte? 2023 Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı sonuçları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı'nın 2023 yılı için yapacağı 419 'temizlik görevlisi' işçi alımı kura çekimi tarihi, İŞKUR üzerinden başvuru yapan vatandaşlar tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. İşte, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihi ve detayları.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi Tarihi

4 Aralık tarihinde başlayan Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru süreci, 8 Aralık'ta sona ermişti. Bu sürecin ardından işçi alımı kura çekiminin ne zaman yapılacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Sağlık Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgilere göre, kura çekimi 22 Aralık Cuma günü saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.

Başvurular ve Kura Çekimi Detayları

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılmıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek kura çekimi, Ankara'da düzenlenecek ve çekim sonuçları canlı yayında duyurulacak. Kura ile belirlenen sınava alınacak asıl ve yedek aday listeleri, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayımlanacak.

Sözlü Sınav ve Başarı Şartları

Sınava katılacak adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri merkez teşkilatında Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün, taşra teşkilatında ilgili İl Sağlık Müdürlüğünün internet adresinde duyurulacak. Sınav sonuçları ise Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Sözlü sınavda en az 60 puan alan adaylar başarılı sayılacak. Yapılan ilanlar, tebliğ yerine geçmiş sayılacak ve ilgililere posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ