Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi TARİHİ BELLİ OLDU: 8 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Ne Zaman? Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman araştırmaları hızlandı. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, tesisatçı gibi kadrolara başvuru yapan adaylar kura çekimi tarihini iple çekti. Peki, Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşte yanıtı..

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi TARİHİ BELLİ OLDU: 8 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Ne Zaman? Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları çok sayıda adayın ana gündemi oldu. Kadrosundaki eksikleri gidermek için harekete geçen Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi bilgileri araştırıldı. Çok sayıda adayın beklediği Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kadrosunda temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, tesisatçı gibi bölümler yer aldı. Noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilecek Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları henüz açıklanmadı. Peki, Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşte yanıtı..

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

2024 yılında bünyesini güçlendiren Sağlık Bakanlığı 23-27 Şubat tarihlerinde 8 bin işçi alımı başvurularını tamamladı. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, boyacı, marangoz, tesisatçı gibi kadrolara başvuru yapan adaylar kura takvimini beklemeye başladı. Asıl- yedek aday olarak belirlendiği halde başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilen adayların işlemlerinin iptal edileceği söylendi. Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca kura çekimi tarihini mülakat olmadan yakın zamanda yapacaklarını duyurdu.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI 2024

Sağlık Bakanlığı kura çekimi 8 bin asıl ve 8 bin yedek aday belirlenecek. Adaylara herhangi bir sözlü mülakat veya yazılı sınav yapılmayacak. Başvuru şartlarını taşıyan adayların doğrudan yerleştirme işlemi yapılacak. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi 2 günde tamamlanacak. Ankara’da düzenlenecek olan kura çekimi noter huzurunda canlı yayında yapılacak. Sağlık Bakanlığı kura çekimi 18-19 Mart tarihinde yapılacak. Sürekli işçi kadrosunda istihdam edilecek olan 8 bin aday 2024 asgari ücret ile göreve başlayacak.