Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA TARİHİ BELLİ OLDU: Sağlık Bakanlığı 8000 İşçi Alımı Kura Çekimi Ne Zaman 2024? Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için nefesler tutuldu. İŞKUR üzerinden alınan 8 bin işçi alımı yapacak olan bakanlık detayları açıkladı. Binlerce adayın dört gözle beklediği Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı kura tarihi..

Sağlık Bakanlığı işçi alımı

Çok sayıda adayın merakla beklediği Sağlık Bakanlığı kura tarihi belli oldu. sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar harekete geçti. Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı başvuruları ardından gözler kura çekimine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi kura sonuçları ne zaman açıklanır? İşte merak edilenler..

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura tarihi belli oldu. İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için nefeslerini tutan adaylar sorgulama ekranına odaklandı. 23-27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR adresinden yapılan başvuruların ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Hemen söyleyelim ki 27 bin personel alımı ile ilgili yerleştirme işlemleri devam ettiği için daha önce Mart ayında yapılacağı açıklanan kura takvimi değişti. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları kura çekimi tamamlandıktan sonra isim listesi açıklanacak. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları asıl ve yedek aday şeklinde açıklanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İŞKUR’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içinde Bakanlığımız merkezinden noter huzurunda ve Youtube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamlayacağız” dedi.