Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık sorunları gerekçesi ile seçimden çekilmişti! Çiler: Çalık ile sokak sokak gezeceğim”

Daha önce Gebze Belediyesine adaylığı açıklanan ancak sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekilen Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık ile sokak sokak gezeceğini ifade etti.

Daha önce Gebze Belediyesine

Yerel seçimlere 63 gün gibi kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Karamürsel’i 1472 oy gibi az bir oyla seçimi kaybeden Ahmet Çalık 2024 yerel seçimlerinde bir kez daha aday gösterildi. Geçtiğimiz ay adaylığı resmen açıklanan Ahmet Çalık bugün aday tanıtım programında partililere seslendi.

“MEŞALEYİ KARAMÜRSEL’DEN YAKIYORUZ”

Daha önce Gebze Belediyesine adaylığı açıklanan ancak sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekilen Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Çalık ile sokak sokak gezeceğini ifade etti. Etkinlikte konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Bu seçim Karamürsel’in yerelde başarılı olacağı, Kocaeli’nin başarılı olacağı bir seçimdir. Meşaleyi ilk defa Karamürsel’de yakmaya başlıyoruz. Bu birliktelik öbek öbek büyüyecek. Karamürsel Kocaeli’nin şirin mi şirin ilçelerinden biri. Karamürsel’de kadın ve erkek sayısı hemen hemen eşit. Adil bir ilçeye adil bir belediye başkanı yaraşır. Burası toprağın tohumla yetişeceği yer. Sözümüz olsun Ahmet Başkan ile kazanacağız. Toprağın bereketini bilmeyen insanın değerini bilemez. Bir olacağız, iri olacağız.

İnsanların, teni, rengi dili ne olursa olsun gözyaşı aynıdır. Karamürsel bugün hak ettiği gibi yönetilmiyorsa hepimizin suçu vardır. Ben Ahmet Başkanım ile sokak sokak dolaşacağım. Onlar da aynı düşünceler . Seçim insanlara dokunmaktır. İnsanların fikri ne olursa olsun onları ikna etmeye kalkın. Başarı uzak değil. Önemli olan ilk adımı atmamız. Başarı, başaracağım diyeninidir. Biz Ahmet kardeşimizin yükünü birlikte çekmeye var mıyız? Ahmet bey belki de Marmara Bölgesinin en iyi başkanlarından biri olacak.5 yıl önce bir başarı yakaladı. O hikayeyi bitirmek istiyoruz” dedi.