Şahan Gökbakar sonunda patladı...

Sit alanına kaçak villa yaptığı iddia dilen Şahan Gökbakar, gazeteci Fatih Altaylı'nın 'Babanın malı mı orası' sözlerine cevap verdi.

Şahan Gökbakar sonunda patladı...

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te bulunan Delikyol Koyu'ndaki villasının kaçak olduğu öne sürülünce, Fatih Altaylı'nın Youtube programında 'Aç gözlülük iyi bir şey değil, yetineceksin. Orası babanın malı değil ' tepkisine ünlü komedyen kendi sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Marmaris Belediyesi'nin söz konusu alanın imara açık bir yerleşim yeri olmadığı ve imar barışına aykırı ek yapılar yapıldığını tespit etmesi sonucu yıkım kararı çıkmasına itiraz eden ünlü komedyen İnstagram hesabından 'Fatih Altaylı'nın hakkımda ileri geri konuştuğunu görünce dayanamadım. Öncelikle bu ve bu haberi alıp kullanan herkesin kullandığı bu fotoğraf, bu ev, bu inşaat bana ait değil. Arkada görünen bu ev de bana ait değil. Bunlar iki yan parselimizdeki komşumuzun evi. İnşaat da komşumuzun ev de komşumuzun. Bana ait değil. Ben bu evi bir emlak sitesinden ev sahibine ulaşarak 2020 yılında evi ve iskeleyi "yapı kayıt belgeleri" bulunduğu için de satın aldım. ayrıca aldığım günden bu yana da herhangi bir eklenti, inşaat filan yapmadım" diyerek hakkındaki tüm iddialara cevap verdi. Konunun yargıda olduğunu tüm itirazlarını yaptığını belirten Gökbakar gelişmelerden kamu oyunu haberdar edeceğini belirtti.

Kaynak: Başak Çokan