Şahane Hayatım 2 Bölüm İzle! Şahane Hayatım Son Bölüm Tek Parça İzle Youtube

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu dizi Şahane Hayatım yeni bölüm geldi. 8 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak Şahane Hayatım bugün neler olacak merak edildi. İzleyicilerin gündemine giren Şahane Hayatım 2. bölüm özeti geldi. İşte merakla beklenen Şahane Hayatım 2 bölüm izleme ekranı..

Çarşamba akşamları yayına giren Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm geldi. 8 Kasım Çarşamba günü 2. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak Şahane Hayatım dizisinde bugün neler yaşanacak merak edildi. Fox TV izleyicilerinin gündemine giren Şahane Hayatım dizisinde bir yandan Onur'un davranışları iyice değişirken bir yandan da Şebnem'in karşısına yıllar sonra karşısına çıkan Niyazi her şeyi bozdu. Bütün hayat düzeni alt üst olan Şebnem ne kadar sıkı durmaya, toplamaya çalışsa da her şey dağılmak üzere. Bacağından bıçaklanan Şebnem'in durumu ağırlaştı. Fox TV'de yayınlanan Şahane Hayatım dizisi 2. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Şahane Hayatım 2. bölüm full izle ekranı..

FOX TV ŞAHANE HAYATIM 2. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ŞAHANE HAYATIM 2. BÖLÜM ÖZETİ

8 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde yıllar sonra karşısına çıkan Niyazi yüzünden, Şebnem’in bütün hayat düzeni alt üst oluyor. Sıkı durmaya, toplamaya çalışıyor ama her şey dağılmak üzere biliyor. Bacağına aldığı bıçak yarası gün geçtikçe kötüleşiyor. Onur’un davranışları gittikçe tuhaflaşıyor. Bin bir fedakarlıkla kurduğu şahane hayatı başına yıkıldı yakılıyor. Ama Şebnem pes etmemeye karar veriyor. Bu cendereden nasıl kurtulacak merak ediliyor. Başındaki dertler yetmiyormuş gibi yaklaşan dernek seçimleri için lobi faaliyeti yapmak zorunda olan Şebnem, cemiyet hayatının kraliçesi olma şansını elinden kaçırmak istemiyor. Etki alanı giderek arttıkça Aysel’in sınırlarını zorlamaya, onu kendine daha çok düşman etmeye başlıyor. Acaba Aysel yıllardır tahammül ettiği Şebnem’in artık ipini çekmeye mi hazırlanıyor merak ediliyor. Küçük bir ayrıntıdan Şebnem’in peşinde düşen Mesut’un şüphesi, Şebnem’le görüştükten sonra kocaman oldu. Bunun arkasını bırakmamaya kararlı. Niyazi’yle Şebnem arasında mutlaka bir bağlantı var ama ne? En iyisi Şebnem’in geçmişine, İzmir’e kadar gidip bakmak. Eyvah! Şebnem bu kadar kısa sürede yakalanacak mı gerçekten? Tüm bunlar ve daha fazlası Şahane Hayatım 2. bölümde..

Şahane Hayatım 2 Bölüm İzle! Şahane Hayatım Son Bölüm Tek Parça İzle Youtube - Resim : 1

ŞAHANE HAYATIM OYUNCULARI

Çarşamba günleri yeni bölümü yayınlanan Şahane Hayatım dizisi oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor. Şahane Hayatım tüm bölümleri aşağıdaki linkte yer alıyor. 8 Kasım Çarşamba günü yayınlanan Şahane Hayatım yeni bölümü kaçırmayın..

ŞAHANE HAYATIM TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN