Şahane Hayatım 3 Bölüm İzle! FOX TV Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

15 Kasım Çarşamba günü izleyici karşısına çıkan Şahane Hayatım yeni bölüm mercek altına alındı. Fox TV'nin entrika kokan dizisi Şahane Hayatım 3. bölümde "Rakibin çok kuvvetli, hem de çok" ikazı geldi. Peki, Şebnem'in yeni planı ne? İşte Şahane Hayatım 3 bölüm izle ekranı...

Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Şahane Hayatım dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. Fox TV izleyicilerinin sevdiği yapımlar arasına giren Şahane Hayatım dizisinde Şebnem'in değişimi izleyiciye gösterildi. Entrikanın bir an olsun durmadığı sevilen dizinin yeni bölümüne "Rakibin çok kuvvetli, hem de çok" ikazı damga vurdu. Kendini yoktan var eden Şebnem'in hırsı gözünü döndürdü. Mesut'tan Şebnem'e gelen uyarı, izleyicileri meraklandırdı. Bir yandan Melisa'yla uğraşan Şebnem bir yandan da geçmişin tozlu örtüsünün kalkmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Aysel ve Melisa cenderesinden nasıl çıkacağını düşünen Şebnem, bir yandan da Onur'u elinde tutmak için hamlelerini atmaya başladı. Peki, Şahane Hayatım yeni bölümde izleyiciyi ne bekliyor? İşte 15 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak FOX TV Şahane Hayatım 3 bölüm izle full HD ekranı..

15 KASIM FOX TV ŞAHANE HAYATIM 3. BÖLÜM EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ŞAHANE HAYATIM 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İzleyicinin merakla beklediği Şahane Hayatım 3. bölümde geçmişten gelen Mesut, Şebnem’in peşini bırakmıyor. İzmir’deki geçmişini araştırınca yolu eski okuluna düşen Mesut, Arzu’yla konuşuyor. Sosyetik ve pırıltılı kadının sırrını çözmek üzere olan Mesut Şebnem için hain planlar kuruyor. Mesut'un peşine takılıp İstanbul’a kadar gelen gizemli yabancı onu bambaşka ve karmaşık bir yola sokuyor. Derdi başından aşkın olan Şebnem'in karşısına Niyazi çıkınca olanlar oluyor. Niyazi'nin ortaya çıktığı günden beri çok büyük fedakarlıklarla kurduğu şahane hayat su sızdırmaya başlıyor. Mesut korkusu, dernek başkanlığı, cemiyetteki yerini koruma telaşı derken Şebnem'in başına yepyeni bir bela açılıyor. Melisa belasıyla ne yapacağını şaşıran Şebnem iddiasını konuşturuyor. Onur’un eski sevgilisi olan Melisa amacını açık ediyor ve Onur’u geri almak için her yolu deniyor. Aysel, Şebnem’den kurtulma planları için düğmeye basıyor. Melisa’yla sırt sırta operasyona başlayan ikili Şebnem’in herkesle ve her şeyle savaşacak gücü karşısında başarılı olabilecek mi merak ediliyor. Daha fazlası bu akşam Şahane Hayatım 3. bölümde..

Şahane Hayatım 3 Bölüm İzle! FOX TV Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça - Resim : 1

ŞAHANE HAYATIM OYUNCU KADROSU

Yeni bölümleri çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan Şahane Hayatım dizisi oyuncuları arasında Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi isimler var.