Şahane Hayatım 4 Bölüm İzle Full HD! Fox Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Tek Parça

Çarşamba akşamı yayınlanan Hilal Altınbilek dizisi Şahane Hayatım yeni bölüm geldi. 22 Çarşamba günü ekrana gelen Şahane Hayatım 4. bölüm izle ekranı yayınlandı. Şahane Hayatım 4. bölümde Şebnem bir yandan Melisa'yı yolundan kaldırmaya çalışırken bir yandan da Mesut belasını başından defetmeye çalışıyor. İşte Şahane Hayatım 4 bölüm izle full HD ekranı..

Bu akşam hangi diziler var araştıran izleyicilere Şahane Hayatım bombası patladı. Şahane Hayatım hangi gün yayınlanıyor merak edenlere yeni bölüm özeti geldi. Her hafta çarşamba günleri yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Şahane Hayatım dizisinde bu akşam neler olacak merak konusu oldu. Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Şebnem bir yandan Mesut belasından kurtulmaya çalışırken bir yandan da Melisa'yı yolundan temizledi. Aysel’in sözünü dinlemeyip Şebnem’e meydan okuyan Melisa bombanın pimini çekti. Gözde gelin adayının cüretkar tavırları hem Aysel'i hem de Şebnem'i çıldırttı. Mesut, Şebnem’in sırrına hiç olmadığı kadar yaklaştı. Peki, Şebnem şimdi ne yapacak? İşte 22 Kasım Çarşamba FOX TV Şahane Hayatım 4 bölüm izle tek parça ekranı..

22 KASIM ÇARŞAMBA ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ŞAHANE HAYATIM 4. BÖLÜM ÖZETİ

22 Kasım Çarşamba akşamı izlenen Şahane Hayatım 4. bölümde Şebnem’de sabır taşıyor. Melisa’nın burnunun dibine kadar girmesi Şebnem için son damla oluyor. Önünde iki yol olan Şebnem ne yapacak merak ediliyor. Hilal Altınbilek Şebnem, ya Onur’un karşısına geçip kırılan kalbinin hesabını soracak ya da Melisa'yı yoldan kaldıracak. Didem’le kafa kafaya verip Melisa’nın hakkından gelmeye çalışıyor. Canı çok yanan Şebnem kendine hakim olup Melisa’ya hak ettiğini verebilecek mi merak ediliyor. Öte yandan Melisa, Aysel’in sözünü dinlemeyip Şebnem’e meydan okuyor. Onu defalarca kendi sözünden çıkmaması için uyaran Aysel, gözde gelin adayının cüretkar tavırları karşısında ne yapacağını bilemiyor. Diğer yandan Melisa’nın dönüşüyle Onur’un kafası karıştı mı yoksa hisleri ondan yana döndü mü anlamaya çalışıyor. Yeni dengeleri kurmak için çok uğraşan Aysel, Şebnem’den gelecek sürpriz hamle karşısında ayakta kalmayı başarabilecek mi ortaya çıkıyor. Mesut, Şebnem’in onu üst mercilere şikayet ettiğini öğrenince neye uğradığını şaşırıyor. Tam Niyazi meselesinin peşini bırakacak derken bu şikayet Mesut’un bilenmesine ve yeniden harekete geçmesine neden oluyor. Şebnem tam kurtuldu zannederken bu kez de karşısına başka bir yoldan çıkan Mesut, Şebnem’in sırrına hiç olmadığı kadar yaklaşıyor. Heyecan dolu Şahane Hayatım yeni bölüm akşam 8'de..

Şahane Hayatım 4 Bölüm İzle Full HD! Fox Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Tek Parça - Resim : 1

ŞAHANE HAYATIM OYUNCULARI

Şahane Hayatım dizisi oyuncuları arasında Hilal Altınbilek başta olmak üzere Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor.