Şahane Hayatım 5 Bölüm Full İzle! Fox TV Şahane Hayatım 5. Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm geldi. 29 Kasım Çarşamba günü 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Şahane Hayatım dizisinde Niyazi'nin açtığı bıçak yarası iyice kötüleşen Şebnem'in sonu yatak oldu. Yüksek enfeksiyon Şebnem ile Mesut’u yakınlaştırdı. Peki, Şebnem Melisa için ne plan yaptı? İşte merak edilen Şahane Hayatım 5. bölüm izle full ekranı..

Çarşamba günlerinin yıldız dizisi Şahane Hayatım yeni bölüm özeti incelenmeye başladı. 29 Kasım Çarşamba akşamı saatler 20.00'ı gösterdiğinde yayına giren Şahane Hayatım dizisinde bu akşam neler olacak merak konusu oldu. 29 Kasım Çarşamba Fox TV yayın akışında yer alan Şahane Hayatım dizisi yeni bölüme Melisa ve Şebnem ikilisi damga vurdu. Yeni bölümde "Madem öyle el arttırsın, ortalığı biraz daha karıştırsın" sesleri yükseldi. Şebnem’in dibine kadar girip ona kendi evinde meydan okusun sesleri yankılandı. Melisa yanında bir düşmanla çıkageldi. Tüm dengelerin değiştiği Şahane Hayatım yeni bölümde geçmişten gelen bu tehlikeli oyunun yeni ve şaşırtıcı üyesi merak konusu oldu. 29 Kasım Çarşamba günü 5. bölümü yayınlanan Şahane Hayatım dizisini haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte FOX TV Şahane Hayatım 5. bölüm izle tek parça ekranı..

29 KASIM ŞAHANE HAYATIM 5. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ŞAHANE HAYATIM 5. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Şahane Hayatım yeni bölümde Şebnem'in bıçak yarası onu sonunda yatağa düşürüyor. Yüksek enfeksiyon yüzünden Mesut’un bakımına muhtaç kalan Şebnem, Niyazi’nin açtığı yarayı Mesut’a nasıl açıklayacağını düşünüyor. Şebnem’den başından beri şüphelenen Mesut, sonunda aradığı ipucunu elde edip Şebnem’in üzerine tüm gücüyle gidecekken bir şey onu durduruyor. Melisa, Onur’u elde etmeye karar verip uygun adımlarla ilerliyor. Ancak karşısında Şebnem gibi dişli bir rakip varken işi çok zor oluyor. Madem öyle el arttırsın, ortalığı biraz daha karıştırsın deniyor. Şebnem’in dibine kadar girip ona kendi evinde meydan okusun sesleri yükseliyor. Hem de yanında yepyeni ve gizemli bir oyuncuyla çıkageliyor. Peki, kim bu tehlikeli oyunun yeni ve şaşırtıcı üyesi merak konusu oluyor. 29 Kasım Çarşamba günü 5. bölümü yayınlanan Şahane Hayatım yeni bölümde Şebnem’in geçmişi onu bir türlü rahat bırakmıyor, Selo ve Izbandut onu bulmak için kalkıp Mange’ye kadar geliyor. Melisa, Onur ve Mesut’la mücadele ederken Şebnem, şimdi de hayatını tehlikeye sokacak bu ikiliden kendini sıyırmak zorunda kalıyor. Güvenecek, yardım isteyecek kimsesi yokken Selo ve Izbandut’tan kurtulmayı başarabilecek mi yeni bölümde belli olacak. Şahane Hayatım 5. bölümüyle 29 Kasım Çarşamba 20.00'de! Kaçırmayın..

Şahane Hayatım 5 Bölüm Full İzle! Fox TV Şahane Hayatım 5. Bölüm İzle Youtube Tek Parça - Resim : 1

ŞAHANE HAYATIM OYUNCU KADROSU

Hilal Altınbilek başta olmak üzere Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk