Şahane Hayatım Ahmet Kimdir? Cansel Elçin Kimdir, Kaç Yaşında? Cansel Elçin Eşi Kim? Cansel Elçin Dizileri

Fox TV çarşamba dizilerinden olan Şahane Hayatım yeni bölüm öncesi bomba patladı. Seyircinin dört gözle beklediği Şahane Hayatım dizisinde Cansel Elçin dönemi başladı. 10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Şahane Hayatım yeni bölümde yapıma dahil olan Cansel Elçin Ahmet karakterine büründü. Peki, Şahane Hayatım Ahmet kimdir? Cansel Elçin kaç yaşında? Cansel Elçin eşi kim? İşte merak edilen Şahane Hayatım Ahmet rolü..

Yıllar önce ekrana gelen Hatırla Sevgili dizisinde hayat verdiği Ahmet karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cansel Elçin yeni adresi Şahane Hayatım dizisi oldu. Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi isimlerin paylaştığı Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm öncesi bomba patladı. Büyük merakla izlenen Şahane Hayatım dizisinde neler yaşanacağını merak eden izleyiciye yeni oyuncu müjdesi verildi. Birbirinden farklı rollere bürünen ünlü oyuncu Cansel Elçin yeni durağı Şahane Hayatım dizisi oldu. Peki, Şahane Hayatım Ahmet kimdir? Cansel Elçin kaç yaşında? İşte merak edilen Şahane Hayatım Ahmet'i Cansel Elçin dizileri..

ŞAHANE HAYATIM AHMET KİMDİR?

10 Ocak Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelen Şahane Hayatım dizisi yıldızlar geçidine döndü. Ünlü oyuncu Cansel Elçin FOX TV'de yayınlanan Şahane Hayatım dizisine katıldı. Şahane Hayatım dizisinde Ahmet karakterine bürünecek olan Cansel Elçin hikayesi merak konusu oldu. Tüm sırları ortaya çıkan Şahane Hayatım Şebnem bir de parasız kalınca olanlar oldu. Cansel Elçin'in yer alacağı Şahane Hayatım yeni bölümde Şebnem’e aşkını itiraf ettikten sonra polislerin geldiğini gören Mesut karar vermesi gerektiğini anladı. Onur ve Aysel, Melisa’nın eve taşınmasının şokunu yaşadı.

Şahane Hayatım Ahmet Kimdir? Cansel Elçin Kimdir, Kaç Yaşında? Cansel Elçin Eşi Kim? Cansel Elçin Dizileri - Resim : 1

CANSEL ELÇİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

20 Eylül 1973 İzmir Tire doğumlu olan Cansel Elçin, 8 yaşında Paris'e taşındı. İlk ve orta eğitimini Paris'te Lycée Racine'de okuyan Cansel Elçin dil ve edebiyat bölümüne ilgi duydu. Üniversiteye başlayıp 6 ay sonra bırakan Cansel Elçin, Denizli ve Bursa'dan getirdikleri bornoz, çarşaf, tekstil gibi ürünleri büyük zincir mağazalara sattı. Ardından dört senelik tiyatro okuluna giren Cansel Elçin garsonluk, barmenlik, şoförlük yaptı. Okulu bitirdikten sonra çeşitli oyunda sahne alan Cansel Elçin 1997 yılında Ferzan Özpetek ile tanışınca hayatı değişti. Oyunculuğa başlayan Cansel Elçin Kırık Kanatlar dizisiyle ekrana çıktı. Asıl çıkışını Hatırla Sevgili dizisiyle yapan Cansel Elçin, Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile Türk sinemasına adım attı. 4 Temmuz 2012 tarihinde Pınar Apaydın ile evlenen Cansel Elçin yeni adresi Şahane Hayatım dizisi oldu.

CANSEL ELÇİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN