Şahane Hayatım Demir Kim? Caner Topçu Kimdir, Kaç Yaşında? Caner Topçu Hangi Dizilerde Oynadı? Caner Topçu Instagram

Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener'in paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde Demir karakteri izleyicilerin odak noktası oldu. Sevilen oyuncu Caner Topçu hayat hikayesi merak edildi. Peki, Şahane Hayatım Demir kim? Caner Topçu kimdir? İşte yanıtı..

Şahane Hayatım Demir Kim? Caner Topçu Kimdir, Kaç Yaşında? Caner Topçu Hangi Dizilerde Oynadı? Caner Topçu Instagram

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu dizi Şahane Hayatım kadrosuna yakışıklı oyuncu Caner Topçu dahil oldu. Milyonlarca izleyicinin odak noktası olan Şahane Hayatım kadrosunda Demir dönemi resmen başladı. Çarşamba günleri ekrana gelen rekortmen yapım Şahane Hayatım yeni bölüm Demir ile Onur yüzleşmesi damga vurdu. Şebnem ve Mesut'un yeni bir hayata adım attığı Şahane Hayatım dizisinde Demir ile Onur düellosu başladı. Peki, Şahane Hayatım Demir kim? Caner Topçu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler ve Caner Topçu oynadığı diziler..

Şahane Hayatım Demir Kim? Caner Topçu Kimdir, Kaç Yaşında? Caner Topçu Hangi Dizilerde Oynadı? Caner Topçu Instagram - Resim : 1

ŞAHANE HAYATIM DEMİR KİM?

Şahane Hayatım dizisinde Demir dönemi başladı. Ünlü oyuncu Caner Topçu, Şahane Hayatım dizisinde Demir rolüne hayat vermeye başladı. Mesut suikastı kimin düzenlediğini bulmak için harekete geçti. Gümüşçü Vakfı, Şebnem’in başkanlığı şerefine geleneksel yemek daveti düzenledi. Şebnem geceye damga vuracak bombaya imzasını attı. Şahane Hayatım yeni bölüm cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin davetli olduğu yemekte skandala yaşandı. Onur'un cezaevinden çıkmasıyla Demir yüzleşmesi başladı. Demir ve Onur’un yüzleşmesi Şebnem’in bir seçim yapmasına fırsat verdi.

Şahane Hayatım Demir Kim? Caner Topçu Kimdir, Kaç Yaşında? Caner Topçu Hangi Dizilerde Oynadı? Caner Topçu Instagram - Resim : 2

CANER TOPÇU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu olan Caner Topçu Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlayan yakışıklı oyuncu, Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle çalıştı. Diksiyon, seslendirme eğitimleri alan Caner Topçu aslen Kastamonulu. Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi Oyunculuk Eğitimi alan Caner Topçu; Beyaz Cehennem, Dikkat İnternet Var, Sarıkamış ve İnançtan Zafere gibi birçok tiyatro oyununda rol aldı. 2015 yılında Bilinçsizler isimli sinema filminde Recep karakteri ile rol alarak ilk kez kameralar karşısına çıkan Caner Topçu yeni yapımı Şahane Hayatım dizisi oldu.

CANER TOPÇU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN