Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahane Hayatım Melisa Kimdir? Nesrin Cavadzade Kaç Yaşında?

Güzelliği ve endamıyla herkesin aklını başından alıp götüren Nesrin Cavadzade yeni adresi belli oldu. Şahane Hayatım dizisi ile ekranlara dönen Nesrin Cavadzade dizide Melisa rolüne büründü. İlk bölümü ekrana gelen Şahane Hayatım dizisinin Melisa’sı Nesrin Cavadzade kimdir sizler için derledik.

Güzelliği ve endamıyla herkesin

İlk bölümüyle ekran macerasına başlayan Şahane Hayatım dizisi yayına girdi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım kadrosunda güzel oyuncu Nesrin Cavadzade yer aldı. Çarşamba günleri FOX TV ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde Melisa karakterine bürünen Nesrin Cavadzade hayat hikayesi mercek altına alındı. Kıpır kıpır tavrı, etkileyici bakışları ve moda ikonu tarzıyla dikkat çeken Şahane Hayatım dizisi Melisa Özsoy’unu sizler için araştırdık. İşte merak edilen Şahane Hayatım Melisa rolündeki Nesrin Cavadzade bilgileri..

ŞAHANE HAYATIM MELİSA ÖZSOY ROLÜ

Şahane Hayatım dizisinde Melisa Özsoy rolüne bürünen Nesrin Cavadzade rolü dikkat çekti. Dizide Melisa, kıpır kıpır tavrı, etkileyici bakışları, moda ikonu tarzıyla girdiği ortamda hemen fark yaratan çekici bir kadındır. O da Onur gibi iyi bir eğitim almış, varlıklı bir aileden gelmektedir. Aysel’in gelin kriterlerine fazlasıyla uygun bir adaydır. Onur’la geçmişte deli dolu bir ilişki yaşamış ancak Onur’un Şebnem’e aşık olmasıyla bu hikaye mutsuz sonla bitmiştir Melisa için. Toksik her insan gibi ilişkinin bittiğini kabul etmeyerek Aysel’in de desteğiyle yeniden Onur’un karşısına çıkar. İşler de tam bu noktada karışır.

NESRİN CAVADZADE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Temmuz 1982 Azerbaycan doğumlu Nesrin Cavadzade, Şahika Tekand Studio’da 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Rusça, İngilizce ve Fransızca bilen Nesrin Cavadzade, Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadı. Al Yazmalım, Güzel Günler Göreceğiz, Yangın Var, Güzel Günler Göreceğiz yapımlarında yer alan Nesrin Cavadzade Selvi Boylum Al Yazmalım dizisinde oynadı. Ağır Roman Yeni Dünya dizisinde Kara Leyla rolüyle sevilen Nesrin Cavadzade; Küçük Ağa dizisinde oynadı. Güzel oyuncunun son adresi Şahane Hayatım dizisi oldu.

Yapımlar

2019 – Aşk Tesadüfleri Sever 2

2019 – Yasak Elma

2018 – El Desentierro

2017 – Bizim Hikaye

2017 – Fi

2016 – Kış Güneşi

2015 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür

2014 – Küçük Ağa

2013 – Görüş Günü Kadınları

2012 – Ağır Roman Yeni Dünya

2011 – Yangın Var

2011 – Güzel Günler Göreceğiz

2011 – Al Yazmalım

2010 – Samanyolu

2010 – Acı

2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom

2008 – Dilber’in Sekiz Günü

2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı

2007 – Yersiz Yurtsuz

NESRİN CAVADZADE INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN