Sahibinden'e ulaşılmıyor: Şirketten açıklama geldi

İkinci el araç ve konut alımında en fazla ziyaret edilen sitelerin başında gelen Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşandı. Şirketten açıklama yapıldı.

Sahibinden'e ulaşılmıyor: Şirketten açıklama geldi

İkinci el araç ve konut alımında en fazla ziyaret edilen sitelerin başında gelen Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşandı. Şirket tarafından açıklama yapıldı ve teknik bir sorundan dolayı erişim sıkıntısı olduğu bilgisini paylaştı.

ASKIYA MI ALINDI?

Sahibinden.com sitesine dair domain süresinin dolduğu, başka bir ismin domain'i aldığı ve bundan dolayı da erişim sağlanmadığı iddia edilirken; domain sorgulaması yapıldığında ise bir alan adının kaydının geçici olarak askıya alındığı anlamına gelen "clientHold" görünüyor.

"TEKNİK SORUN NEDENİYLE"

Şirket tarafından ise açıklama geldi. Yapılan açıklamada; "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ