Şahin Talus başarısız olursa istifa edecek mi?

Düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, başarısızlık senaryosunda istifa edip etmeyeceği sorusunu yanıtladı.

Şahin Talus başarısız olursa istifa edecek mi?

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adayı çalışmaları devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün sabah saatlerinde partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Yerel seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Talus’a İl Başkan Yardımcısı Murat Ergelen eşlik etti. Başkan Talus toplantıda başvuru süresinin uzatılmayacağını ifade ederek Pazar günü tüm Türkiye’de temayül yapılacağını belirtti. Talus seçime kadar haftalık veya 15 günde bir basın toplantısı yapılacağını da ifade etti.

"BENİM HEDEFİM NET!"

2019 yerel seçimlerinde İzmit’in kaybedilmesi sonrası dönemin İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin hatırlatılması ve benzer bir senaryoda kendisinin istifa edip etmeyeceğiz sorusunu yanıtlayan Talus, “Aslında baktığınız zaman İzmit kaybedildiği için mi istifa edildi tartışmalı bir konu. Kamuoyunda böyle yorumlandı. Benim hedefim net Allah’ın izni ile İzmit ile 13’te sıfır yapacağız” dedi.