Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahin Talus: Beş isim teşkilatın başarısıdır

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, partisinin 4’üncü olağanüstü büyük kongresini değerlendirdi. Başkan Talus, Kocaeli’nin 5 isimle temsil edilmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade etti

AK Parti İl Başkanı

AK Parti’nin 4’üncü olağanüstü büyük kognresi bugün Ankara’da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha AK Parti Genel Başkanı seçildiği büyük kongrede en çok merak edilen detay ise Merkez Karar Yönetim Kuruluydu.

4 İSİM MKYK’DA

AK Parti’nin MKYK’sında 75 asil 35 yedek isim yer aldı. Kocaeli’den MKYK listelerinde 4 isim girdi. Toplantıların asil-yedek ayrımı yapılmadığı MKYK listelerine asilden giren isim eski milletvekili İlyas Şeker oldu. Bir diğer eski milletvekili Mehmet Ali Okur yedek MKYK üyesi oldu. Bir önceki MKYK listesinde yer alan Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu da bir kez daha listede kendilerine yer bulmayı başardı.

MDK’DA DA BİR İSİM

Listenin dikkat çeken detaylarından biri de Merkez Disiplin Kurulu oldu. Uzun yıllar boyunca AK Parti İl Başkan Yardımcılığı yapan ve parti için birçok görev alan alan Avukat Halit Çokan, 15 kişilik asil Merkez Disiplin Kuruluna girmeyi başardı. Böylece Kocaeli, AK Parti Genel Merkez yönetiminde 5 isimle temsil edilmiş oldu.

Büyük kongrenin ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli’nin 5 isimle temsil edilmesinin bir teşkilat başarısı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“AK Parti 4.Olağanüstü Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu’na giren İlyas Şeker, Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, Mehmet Ali Okur ile Merkez Disiplin Kurulu’na seçilen Av.Halit Çokan’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Genel Merkez Yönetimi’nde Kocaeli’nin 5 isimle temsil edilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarı, çalışkan Kocaeli Teşkilatı’nın başarısıdır.
Kutlu olsun.”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. teşkilatımızın göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum seçilen arkadaşlarımıza da hayırlı olsun, başarıları daim olsun inşallah..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?