Şahin Talus İzmit’e mi aday olacak? “Tüm ilçeleri kazanmaya adayım”

Düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, ‘İzmit’e aday olacak’ iddiaları ile ilgili, “Görevim gereği 13 belediyeyi kazanmak istiyorum. Bütün ilçeleri kazanmaya adayım” dedi.

Şahin Talus İzmit’e mi aday olacak? “Tüm ilçeleri kazanmaya adayım”

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adayı çalışmaları devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün sabah saatlerinde partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Yerel seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Talus’a İl Başkan Yardımcısı Murat Ergelen eşlik etti. Başkan Talus toplantıda başvuru süresinin uzatılmayacağını ifade ederek Pazar günü tüm Türkiye’de temayül yapılacağını belirtti. Talus seçime kadar haftalık veya 15 günde bir basın toplantısı yapılacağını da ifade etti.

“2019’DAN BERİ MAĞDURİYET EDEBİYATI VAR”

Kendisi ile ilgili İzmit’e aday olacak söylemlerine de yanıt veren Talus, “En çok merak edilen İzmit adayımız. Çünkü İzmit CHP’nin. 2019 yılından beri mağduriyet edebiyatı var. Allah izni ile İzmit’i kazanacağız. Tüm adaylar İzmit’te eserler kazandırmaya ehli kişiler. Hizmet siyaseti ile İzmit’i kazanacağız.

“1 İLÇEYİ KAZANMAYA ADAY DEĞİLİM"

Benim de aday olacağım yazılıp çiziliyor. Benim böyle bir gündemim yok. Hiç de olmadı. Cumhurbaşkanımız bana il Başkanlığı görevini verdi. Görevim gereği 13 belediyeyi kazanmak istiyorum. Bütün ilçeleri kazanmaya adayım 1 ilçeyi kazanmaya aday değilim. Cumhurbaşkanımızın bana verdiği görev İl Başkanlığıdır” dedi.