Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahin Talus: Merak ettiğinizi biliyoruz ancak…

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’dan son dakika ilçe belediye başkan adayları açıklaması: Merak ettiğinizi biliyoruz ancak…

AK Parti İl Başkanı

AK Parti kulisleri dün geceden bu yana kaynıyor. Çünkü dün AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da katıldığı genel merkezdeki ilçe belediye başkan adayları istişare toplantısının ardından bazı kulis bilgileri kamuoyuna yansıdı. Komisyondan geçen bazı isimlerin kulislere yansıması üzerine AK Parti İl Başkanı Şahin Talus konuyla ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi:

MERAKLA BEKLEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ…

“Milletimizin yegane umudu, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için yola çıkan Cumhur İttifakımızın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın olarak açıklanmış, ikinci dönemi için “Haydi Bismillah” diyerek çalışmalarımıza başlamıştık.
Şimdi ilçe belediye başkan adaylarımızın açıklanmasının değerli kamuoyunun büyük bir merakla beklediğini çok iyi biliyoruz.

RESMİYET TAŞIMIYOR, BAĞLAYICILIĞI YOK

Bu doğrultuda Genel Merkezimizle istişarelerimiz devam etmektedir.
Milletimize hizmetkar olacak, kendini şehrine adayacak adayları tespit etmek için yapılan çalışmalarımız son bulduğunda değerli hemşehrilerimize gerekli açıklamayı bizzat yapacağız. Bundan önce konuşulanlar hiçbir resmiyet taşımamaktadır, bağlayıcılığı yoktur.  Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dilerim.”